Uma Thurman, acuzații grave către Weinstein și Tarantino. Imaginile date publicităţii

×
Codul embed a fost copiat

După scandalul agresiunilor de la Hoollywood, declanşat de einumeroasele acuzaţii de viol aduse producătorului Harvey Weinstein, Uma Thurman a povestit cum a fost şi ea agresată sexual de acelaşi Weinstein.

Actriţa l-a acuzat şi pe regizorul Quentin Tarantino ca a obligat-o să conducă o maşină cu care a intrat într-un pom. 

Imagini date publicităţii de Uma Thurman, surprind momentul în care actriţa intră cu maşina într-un pom. Cadrele au fost înregistrate în timpul filmărilor pentru Kill Bill.

Ea a mărturisit nu a vrut să conducă maşina cu viteză, întrucât aflase că aceasta are probleme tehnice. Însă regizorul Quentin Tarantino a obligat-o să se urce la volan, întrucât voia să filmeze cum îi flutură părul.

Uma Thurman: "Aveam volanul în burtă, iar picioarele erau blocate sub mine. Am simţit durerea pătrunzătoare şi mi-am zis: "Doamne, nu o să mai merg niciodată".

Uma Thurman a suferit răni grave la genunchi şi la coloană. Incidentul a tensionat relaţia ei cu Tarantino în anii care au urmat. Iar actriţa s-a luptat timp de 15 ani ca să obţină filmarea cu accidentul.

Într-un interviu pentru New York Times, intitulat "Iată de ce Uma Thurman e furioasă", actriţa mărturiseşte şi cum a fost agresată de Harvey Weinstein, pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei Pulp Fiction, din 1994.

Relaţia lor de amiciţie a luat o întorsătură neplăcută după ce Weinstein a invitat-o pe Thurman în camera lui de la un hotel din Londra.

Uma Thurman: "M-a împins şi a încercat să se bage în mine. A încercat să se dezbrace. A făcut tot felul de lucruri neplăcute. Însă nu m-a forţat. În asemenea situaţii eşti ca un animal care fuge speriat, ca o şopârlă."

În vârstă acum de 47 de ani, Thurman a dat de înţeles încă de la izbucnirea scandalului că se află şi ea pe lista victimelor lui Weinstein.

Uma Thurman: "Am învăţat că atunci când vorbesc la mânie, ajung să regret felul în care m-am exprimat. Aşa că am aşteptat să îmi treacă mânia. Şi când voi fi pregătită, voi spune ce am de spus.”

După incidentul din hotel, Weinstein i-a trimis un buchet cu trandafiri galbeni şi cu un mesaj în care o felicită pentru reacţia ei.

Citește și...
Uma Thurman îl acuză pe Harvey Weinstein ca a agresat-o sexual
Uma Thurman îl acuză pe Harvey Weinstein ca a agresat-o sexual

Uma Thurman, muza lui Quentin Tarantino, s-a alăturat listei starurilor care-l acuză pe magnatul de la Hollywood Harvey Weinstein de agresiune sexuală, detaliind cu furie şi dezamăgire fapte despre un producător cu care a lucrat şi care a promovat-o.

Recomandări
Scad rezervele valutare ale BNR. Câți bani mai are în conturi banca națională
Scad rezervele valutare ale BNR. Câți bani mai are în conturi banca națională

Rezervele valutare la Banca Naţională a României au scăzut la 45,594 miliarde euro la 30 noiembrie 2022, de la 46,291 miliarde euro la finalul lunii anterioare, potrivit datelor Băncii Naţionale a României, publicate vineri.

 

Adelina Pestrițu: Am primit foarte multe amenințări. Cu unele am ajuns în instanță. Sunt foarte mulți oameni frustrați
Adelina Pestrițu: Am primit foarte multe amenințări. Cu unele am ajuns în instanță. Sunt foarte mulți oameni frustrați

Adelina Pestrițu, unul dintre cei mai mari influenceri din România, a mărturisit, într-un interviu pentru stirileprotv.ro, că a a avut parte de nenumărate amenințări din partea unor fani, și că pe unii dintre ei i-a dat în judecată.

Ucraina anunță că au murit de zece ori mai puțini soldați în război decât anunțase șefa Comisiei UE
Ucraina anunță că au murit de zece ori mai puțini soldați în război decât anunțase șefa Comisiei UE

Până la 13.000 de soldaţi ucraineni au fost ucişi de la începutul invaziei Rusiei, a declarat un înalt oficial de la Kiev, conform BBC, scrie News.ro.