Uluitor! S-a nascut copilul cu doua capete!

Imagini socante

Un bebelus chinez a uluit medicii care l-au adus pe lume, dupa ce acestia au vazut ca, lipita de capul sau, se afla o excrescenta care ii punea in pericol viata.

La cateva luni de la nastere, micutul a fost supus unei interventii chirurgicale pentru a i se indeparta "al doilea cap".

Yuan Yuan s-a nascut cu o tumora, de marimea unui mar, care a crescut in varful capului sau.

"Cand am facut ecografie, medicii mi-au spus ca este o excrescenta lipita de capul micutului meu si m-au sfatuit sa fac avort, insa eu nicio clipa nu m-am gandit la asta... faceam o crima!", a declarat mama copilului.

"Fiul meu s-a nascut cu doua capete! Asta am crezut atunci cand l-am vazut pentru prima data!", a declarat tatal lui Yuan Yuan.

Citește și
chinez
Traieste in infern! Un chinez desfigurat de cancer i-a socat pe medici
VIDEO. Scene șocante: un deținut se furișează în spatele unei tinere și își dă pantalonii jos. Ce a urmat

Pentru ca era extrem de mic pentru a supravietui unei operatii atat de dificile, parintii micutului au cautat cu disperare o echipa de medici care sa efectueze operatia de inlaturare a tumorii. Au trecut cateva luni de cand Yuan Yuan s-a nascut si mama si tatal sau il vedeau cum se stinge sub ochii lor.

Insa minunea s-a produs la mijlocul lunii august, cand o echipa de medici s-a decis sa riste si sa indeparteze tumora care apasa pe capul copilului.

Dupa o operatie care a durat mai mult de 3 ore, medicii au reusit sa scoata tumora, iar dupa ce au cantarit-o au constatat ca avea mai bine de un kilogram in greutate.

 

Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Citește și...
Boala cumplita pentru un copil de patru ani: este alergic la mancare!
Boala cumplita pentru un copil de patru ani: este alergic la mancare!

La doar 4 ani, un baietel din Florida sufera ingrozitor din cauza unei boli rare. Este alergic la orice fel de mancare si parintii il hranesc cu o formula lichida speciala.

Traieste in infern! Un chinez desfigurat de cancer i-a socat pe medici
Traieste in infern! Un chinez desfigurat de cancer i-a socat pe medici

Are nasul de marimea unui pumn si arata ca un personaj dintr-un film de groaza. Este vorba despre omul "hipopotam", asa cum este poreclit un chinez in varsta de 40 de ani.

Fetita-maimuta! A fost parasita de parinti pentru ca este acoperita de par!
Fetita-maimuta! A fost parasita de parinti pentru ca este acoperita de par!

Cazul unei fetite de 5 ani din China a revoltat opinia publica. Micuta sufera de o boala, care face ca intreg corpul sa ii fie acoperit de par. Cu toate ca sufera extrem de mult si este marginalizata de toti, parintii sai au parasit-o.

Recomandări
Ciolacu anunță că
Ciolacu anunță că "nu este nevoie de legislaţie suplimentară" pentru ca Iohannis să candideze la Senat. Mesaj pentru PNL

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă, la Cluj, că nu crede că este nevoie de legislaţie suplimentară pentru ca preşedintele Klaus Iohannis să poată candida pentru un post de parlamentar.

Roxana Mînzatu dezvăluie că vine
Roxana Mînzatu dezvăluie că vine "dintr-o familie foarte amărâtă". De ce s-a înscris în PSD pe vremea lui Iliescu

Propusă pentru funcţia de vicepreşedinte executiv al Comisiei Europene, Roxana Mînzatu, a dezvăluit, că provine dintr-o familie săracă și social-democrată ”până la sânge”.

 

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli "mult mai stricte" pentru gestionarea finanţelor

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară, începând din 2025, iar regulile pentru gestionarea finanţelor ţării vor fi mult mai stricte, a anunţat, vineri seara, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.