Sute de militari sud-coreeni și americani, exerciții comune la minus 20 de grade C

20-12-2017 11:33

puscasi marini

Sute de pușcași marini din Coreea de Sud și SUA s-au antrenat împreună, marți, în districtul sud-coreean Pyeongchang, pentru a preveni potențialele pericole ca urmare a Jocurile Olimpice de Iarnă, care vor avea loc în februarie.

În pozele publicate online, soldații au fost surprinși în timp ce se antrenau, în zăpadă, în munții din districtul sud-coreean Pyeongchang, aflat la 180 de kilometri de capitala țării, Seul. Militarii s-au luptat între ei, în zapadă, la bustul gol, relatează Daily Mail

Peste 220 de pușcari marini sud-coreeni, împreună cu peste 220 de soldați americani, au luat parte la acest exercițiu militar, care vine cu două luni înainte de Jocurile Olimpice de Iarnă, care vor avea loc în februarie, în Coreea de Sud.

Exercițiile militare au început în data de 4 decembrie, în tabăra de antrenament situată pe muntele Hwangbyeong, acestea făcând parte din programul de pregătire al pușcasilor marini sud-coreeni.

Un purtător de cuvânt al Marinei americane a declarat: “Aceste exerciții au fost efectuate cu scopul de a îmbunătăți abilitățile de lupta corp la corp ale militarilor celor două țări, în condiții de război pe timp de iarnă, la temperaturi care pot scădea până la minus 20 de grade C”.

 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO