Scandal uriaș la ambasadă. Un înalt oficial a instalat o cameră ascunsă la toaletă


Ultimul update: Joi 18 Aprilie 2019 20:39
Data publicarii: Joi 18 Aprilie 2019 13:53
Categorie: Stiri externe
camera ascunsa

Un înalt oficial neozeelandez de la ambasada din SUA a fost găsit vinovat de instalarea unei camere ascunse într-o toaletă a ambasadei din Washington DC.

Alfred Keating riscă până la 18 luni de închisoare pentru că ar fi vrut să facă înregistrări video intime. Anchetatorii au descoperit ADN-ul lui Keating pe cardul SD din camera ce părea a fi instalată de mai multă vreme în toaleta ambasadei, relatează BBC News.

El își va afla pedeapsa pe data de 25 iunie.

Fost ofițer în Marina Regală, Keating era cel mai înalt oficial din ambasada din SUA când a fost descoperită camera, în 2017.

În aprilie, Tribunalul Districtual Auckland a stabilit că dispozitivul de înregistrare a fost ascuns într-o conductă de încălzire și a fost găsit de un angajat când a căzut pe podea.

Omul a crezut inițial că era o unitate de memorie, dar apoi a observat un obiectiv mic de cameră.

Camera a fost trimisă în Noua Zeelandă pentru o investigație efectuată de poliție, care a găsit peste 700 de fișiere șterse și 20 de fișiere existente pe cartela de memorie.

Au fost descoperite și 19 imagini ale persoanelor care au folosit toaleta în decurs de cinci ore.

Keating a pledat nevinovat pentru acuzații și a cerut la începutul investigațiilor să îi fie dezvăluită identitatea, pentru a-i fi protejată familia, însă solicitarea a fost respinsă.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: BBC NEWS

S-a uitat la înregistrările din camera copilului și a înlemnit. „Credeam că este o insectă”
VIDEO PROTVPLUS.RO