Satui de cersetorii romanii care au invadat centrul Londrei, politistii englezi i-au evacuat


Ultimul update: Sambata 15 Septembrie 2012 17:15
Data publicarii: Sambata 19 Mai 2012 17:47
Categorie: Stiri externe

Tiganii isi faceau veacul in Park Lane, o zona de lux din capitala. 13 persoane au fost arestate intr-o operatiune filmata de jurnalistii BBC.

Politia metropolitana este in razboi cu cersetorii romani, pe care incearca sa ii goneasca din oras pana la inceperea Jocurilor Olimpice.

In numai cateva zile cei 50 de cersetori care isi faceau veacul in Park Lane si Marble Arch, zone exclusiviste din Londra, au reusit sa-i oripileze pe britanici.

"Tabara" pe care si-au instalat-o chiar in fata unor hoteluri de lux a inceput sa miroasa a urina, pentru ca oamenii nu se jenau sa-si faca nevoile in vazul lumii. Scandalizate, autoritatile au decis ca situatia nu mai poate continua.

Printre cei arestati se numara patru femei insarcinate, care se foloseau de conditia lor ca sa-i impresioneze pe trecatori.

O femeie ii oripila pe trecatori, aratandu-le burta acoperita de rani si piciorul invalid. Altii au reusit sa ii insele pe turisti, pozand in politisti sub acoperire.

Autoritatile britanice se tem de o invazie a cersetorilor romani odata cu apropierea Jocurilor Olimpice, cand Londra va fi plina de turisti.

VIDEO PROTVPLUS.RO