Restaurantul unde puteți mânca pe gratis dacă sunteți populari pe Instagram


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Joi 18 Octombrie 2018 17:42
Categorie: Stiri externe
restaurant sushi

Un restaurant din Milano le permite clienților să „plătească” cu followerii de pe Instagram.

Cine are mulți followeri pe Instagram poate mânca pe gratis la un restaurant din Milano sau poate beneficia de o reducere, în funcție de cât de popular este în mediul online, relatează The Telegraph.

Restaurantul japonez servește sushi și sashimi, iar clienții pot primi o porție sau toată masa pe gratis dacă dovedesc că pot obține multe likeuri de la prietenii virtuali după ce postează o poză cu mâncarea și hastagul #thisisnotasushibar.

 

????✨ Oggi vi auguro buon appetito con la cenetta di qualche sera fa ????: Quando arrivate a casa stravolti e non avete voglia di cucinare/uscire...grazie di esistere combo @thisisnotasushibar + @justeat_it ❤️ ✨???? #cena #sushi #thisisnotasushibar #uramaki #salmon #edamame #healthy #healthyfood #nigiri #hossomaki #milano #foodie #foodporn #sushimilano #sushiadomicilio #love

A post shared by ???? Beatrice Zunino ???? (@beatrice.zunino) on

Cei care au însă mai puțin de 1.000 de followeri pe Instagram nu vor primi nimic din partea casei. În schimb, cei care au între 1.000 și 5.000 primesc o farfurie cu mâncare, cei care au între 5.000 și 10.000 primesc două farfurii gratuite, 4 pentru cei care au peste 10.000, iar cei care au între 50.000 și 100.000 primesc opt.

Clienții cu peste 100.000 de followeri primesc întreaga masă gratuit.

Proprietarul spune că această metodă îl ajută foarte mult să atragă clienții.

”Cred că suntem primul restaurant de acest gen. Suntem neconvenționali. Vrem să devenim primul lanț de restaurante fără bani, încercăm noi metode de plată”, a spus Matteo Pittarello.

Sursa: Telegraph

Guvernul ajută turismul românesc. TVA-ul scade la 5% de la 1 noiembrie
Mâncarea, servită și cu o porție de bacterii. Cât de murdare sunt tăvile de la autoserviri
VIDEO PROTVPLUS.RO