Reacția uimitoare a unui profesor când a văzut un elev înarmat în școală. VIDEO

Ultima actualizare: 20-10-2019 21:09
Profesor SUA
Multnomah County District Attorney’s Office

Scene uimitoare au fost surprinse de camerele într-un liceu din SUA, unde un profesor a îmbrățișat un elev cu probleme psihice care intrase în instituția de îvățământ cu o armă de foc.

Pe 17 mai, Angel Granados-Diaz, 18 ani, a pătruns într-un liceu din statul american Oregon cu o armă de foc. Până să apuce să facă vreo victimă, în calea tânărului a apărut profesorul de sport Keanon Lowe care a reușit să îl dezarmeze, potrivit nypost.com.

În imaginile făcute publice vineri de autorități se poate vedea cum profesorul reușește să îi smulgă arma din mână elevului și o pasează mai departe unui alt profesor. Imediat după ce l-a dezarmat pe tânăr, profesorul de sport l-a luat în brațe până la sosirea polițiștilor.

"Ușile s-au deschis, iar eu eram la 1 metru distanță și apare un copil cu un shotgun. Am analizat situația foarte repede. I-am văzut privirea și am realizat că arma era reală.

M-am întins și i-am apucat arma cu ambele mâini, iar copiii au fugit din clasă țipând. Am simțit compasiune pentru el. De multe ori, când ești tânră, nu îți dai seama ce faci", a declarat profesorul.

Elevul Granados-Diaz ar fi avut atunci un dezechilibru nervos. În timpul procesului, finalizat zilele trecute, el și-a recunoscut faptele și a primit o pedeapsă de 36 de luni de închisoare cu suspendare pentru posesie ilegală a unei arme de foc într-o clădire publică. Tot ca parte din pedeapsă, tânărul va fi supus unui tratament pentru boli psihice și abuz de substanțe.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO