Prinţul Charles și-a vizitat tatăl la spital. Prințul Philip a fost internat „după ce s-a simţit rău”

Charles
Profimedia

Prinţul Charles, moştenitorul tronului britanic, l-a vizitat sâmbătă pe tatăl său, prinţul Philip, la spitalul din Londra în care soţul reginei Elizabeth a II-a este internat ca măsură de precauţie, după ce s-a simţit rău în urmă cu câteva zile.

Prinţul Charles a petrecut aproximativ 30 de minute în spital, sâmbătă după-amiază, potrivit News.ro, care citează BBC.

Vineri, Palatul Buckingham a anunţat că prinţul Philip, soţul în vârstă de 99 de ani al reginei, va rămâne în weekend în spital, ca măsură de "precauţie". Prinţul Philip a fost internat la spitalul King Edward VII, marţi seară, după ce s-a simţit rău.

La începutul lui ianuarie, suverana britanică în vârstă de 94 de ani şi soţul ei au primit prima injecţie de vaccin contra coronavirusului, la Castelul Windsor, în vestul Londrei, unde au rămas în timpul izolării în vigoare în Marea Britanie.

Philip, care va împlini 100 de ani la 10 iunie, a fost internat patru zile în decembrie 2019 pentru a fi ţinut sub supraveghere şi pentru tratamentul unei afecţiuni anterioare. A fost externat în Ajunul Crăciunului şi dus la Sandringham pentru sărbătorile petrecute împreună cu regina.

Citește și
coronavirus
Regina Elisabeta a II-a şi prinţul Philip au primit vaccinul anti-COVID-19
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

El a suferit de mai multe boli de-a lungul anilor, fiind tratat şi de blocarea unei artere coronariene la spitalul Papworth din Cambridgeshire în decembrie 2011. Prinţul a mai fost în spital şi pentru o infecţie la vezică în iunie 2012, când a fost nevoit să lipsească de la Jubileul de diamant al reginei.

În anii următori, a fost tratat pentru probleme abdominale şi de auz. Toate aceste probleme medicale au dus şi la retragerea sa din viaţa publică în 2017.

Cel mai recent eveniment public la care a participat a avut loc în luna mai 2019. El a luat parte la nunta fiicei prinţilor de Kent, Lady Gabriella Windsor.

 

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Prințul Philip a fost internat în spital. Soțul Reginei Elisabeta a II-a are 99 de ani
Prințul Philip a fost internat în spital. Soțul Reginei Elisabeta a II-a are 99 de ani

Ducele de Edinburgh, soțul Reginei Elisabeta a II-a, a fost internat în spital marți seară, "ca măsură de precauție" după ce nu s-a simțit bine.

Regina Elisabeta a II-a şi prinţul Philip au primit vaccinul anti-COVID-19
Regina Elisabeta a II-a şi prinţul Philip au primit vaccinul anti-COVID-19

Regina Elisabeta a II-a şi prinţul consort Philip au fost vaccinaţi împotriva COVID-19, a anunţat sâmbătă Palatul Buckingham.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.