Prima vizita in strainatate a ducelui si ducesei de Cambridge, cu ambii copii. De ce a ingenuncheat premierul Canadei


Ultimul update: Miercuri 28 Septembrie 2016 07:19
Data publicarii: Duminica 25 Septembrie 2016 18:49
Categorie: Stiri externe

Ducele si ducesa de Cambridge si copiii lor: George si Charlotte, au ajuns in Canada, in prima vizita in strainatate in formula de 4.

Daca printul George este deja la al doilea turneu in strainatate, dupa Australia, pentru surioara lui de 16 luni e prima oara cand pleaca atat de departe de casa.

Putin bosumflați din cauza orei, la care ei in mod obisnuit viseaza in patuturile lor, copiii au monopolizat toate privirile.

Seful guvernului canadian a ingenuncheat pe pista aeroportului din Victoria, ca sa stea de vorba de la egal la egal cu printul George.

Justin Trudeau a incercat in fel si chip sa obtina de la George o strangere de mana, dar, viitorul rege al Angliei nu prea avea chef de noi prietenii in acel moment.

Atat Kate cat si printul William au incercat sa-i aminteasca discret de.... intelegerea lor din avion si pana la urma l-au convins pe George sa salute multimea. Cum rochita de vara a lui Charlotte nu era deloc potrivita pentru racoarea canadiana, copiii s-au retras rapid si n-au asistat la ceremonia oficiala de intampinare.

VIDEO PROTVPLUS.RO