Poveste de iubire în pandemie. Doi asistenți medicali s-au îndrăgostit în prima linie a luptei anti-Covid

Ultima actualizare: 24-10-2021 13:35

Pandemia de COVID ține oamenii la distanță, însă uneori se întâmplă și lucruri bune. Doi asistenţi medicali din Georgia s-au îndrăgostit unul de altul chiar în timpul gărzilor lungi din spital.

Iar el a cerut-o de soţie pe neaşteptate, chiar la locul de muncă.

Kelsey, asistentă medicală la urgenţe, împinge o targă pe heliportul de pe acoperişul spitalului, crezând că trebuie să preia un pacient. Nu bănuiește că la mijloc e un mic complot și urmează să fie cerută în căsătorie.

Jacob Young, asistent medical urgență: "Pot să vă spun că era foarte concentrată când împingea targa spre elicopter. Era pregătită să preia un pacient adevărat".

În elicopterul medical nu se afla niciun pacient. Însă, din spate, şi-a făcut apariţia colegul ei, Jacob. A îngenunchiat, cum se cuvine, şi a cerut-o de soţie.

Kelsey Dunlap, asistentă medicală urgență, Spitalul Wellstar Kennestone: "Chiar n-am realizat ce se întâmplă până nu l-am văzut că se aşează în genunchi şi deschide cutiuţa. Atunci mi-am dat seama: "Doamne, îmi cere să mă mărit cu el".

Jacob mărturiseşte că a avut o zi grea, până a prins câteva clipe libere şi răgazul să-i ceară mâna celei pe care o iubeşte din tot sufletul.

Jacob Young, asistent medical urgență, Spitalul Wellstar Kennestone: "A fost de departe cea mai stresantă zi din viaţa mea, dar a meritat".

Și asta pentru că, desigur, răspunsul a fost "DA".

Kelsey Dunlap, asistentă medicală urgență, Spitalul Wellstar Kennestone: "Ştii când apare cel potrivit...".

Destinul i-a adus împreună pe cei doi chiar în spital. S-au cunoscut la începutul pandemiei, când ea a fost angajată, iniţial temporar, pentru că era nevoie acută de personal medical din cauza numărului foarte mare de bolnavi de Covid.

Kelsey Dunlap, asistentă medicală urgență, Spitalul Wellstar Kennestone: "Am fost la dublaj cu el într-o tură de noapte şi atunci m-am ataşat de tot ce înseamnă spitalul Kennestone".

Cei doi îndrăgostiți nu o spun direct, dar lasă să se înţeleagă că iubirea dintre ei s-a înfiripat încă de la acea primă tură de noapte la spital, chiar în mijlocul pandemiei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO