Politician rus: “Am fost rapit de extraterestri!”. Afla ce i-au facut!

Ultima actualizare: 07-10-2012 20:41
Politician rus: “Am fost rapit de extraterestri!”

Presedintele rus Dmitri Medvedev a fost solicitat sa ordone inceperea imediata a unei anchete dupa ce un proeminent politician rus a declarat ca a fost rapit de extraterestri.

Kirsan Ilyumzhinov, guvernatorul regiunii Kalymkia, aflata in sudul Rusiei, a declarat la o emisiune a canalului rus de televiziune Channel One, in 26 aprile, ca a fost transportat pe o nava spatiala si ca a intalnit extraterestri imbracati in costume  galbene.

Ilyumzhinov i-a spus prezentatorului emisiunii, Vladimir Pozner, ca a petrecut mai multe ore pe nava spatiala. Potrivit acestuia, extraterestrii l-ar fi vizitat in apartamentul sau din centrul Moscovei in 18 septembrie 1997.

Se pare ca adormise, atunci cand a auzit ca il striga cineva din balcon. A mers afara si a vazut o nava spatiala “pe jumatate transparenta, pe jumatate metalica”. A intrat in OZN si acolo a intalnit extraterestrii.

Din pacate nu a putut sa comunice cu ei: “Sunt deseori intrebat in ce limba am vorbit cu ei. Poate a fost un fel de comunicare telepatica.”

Extraterestrii ar fi facut si pe ghizii turistici si l-au insotit pe Ilyumzhinov intr-un tur al navei spatiale.

Politicianul rus sustine ca acestia ar fi venit pe Pamant sa ia probe si spune ca are mai multi oameni care pot sa certifice ca reala intamplarea.

Chiar daca vi se pare ca trasa de par povestea, parlamentarul rus Andre Lebedev l-a luat foarte in serios pe colegul sau politician. Acesta i-a scris presedintelui Dimitri Medvedev, intrebandu-l daca exista o procedura oficiala cu ce ar trebui sa faca politicienii daca sunt rapiti de extraterestri, mai ales daca detin secrete de stat.

INCREDIBIL! NASA: Extraterestrii LOCUIESC pe Marte!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO