Poliția britanică în alertă! Maria, o fetiță româncă de doar 2 ani, a fost răpită

06-01-2019 20:54

Maria, fetita rapita in Londra

Poliția britanică a declanșat ample operațiuni de căutare a unei fetițe de 2 ani din România, care a fost răpită, duminică, în Londra.

Potrivit Huffington Post, copilul este în vârstă de 2 ani și se afla în mașina tatălui el, un Audi, când a fost răpită cu tot cu autoturism.

Vehiculul a fost găsit mai târziu, abandonat, dar fără copil, care se numește Maria.

În momentul când a avut loc răpirea, tatăl său se întâlnise cu un bărbat necunoscut, pentru a vinde mașina.

Duminică, 6 ianuarie, în jurul orei 16.37, tatăl fetei s-a întâlnit cu un bărbat necunoscut în zona Nine Acres Close, E12, pentru a-și vinde mașina.

Bărbatul a sărit în mașină și a fugit cu ea. Fiica vânzătorului, în vârstă de 2 ani, se afla pe locul din față al pasagerului. O cheamă Maria, 2 ani, este o româncă din zona locală. Avea o bluză albă și încălțăminte roșie.

Mașina, un Audi A5 negru, cu numărul FY58UAZ, a fost găsită mai târziu, abandonată, în apropiere de Hatherway Crescent, E12, fără copil.

Bărbatul care a luat mașina a fost descris ca fiind un asiatic de constituție slabă, cu haine negre. Detectivii din poliția Newham conduc investigația. Oricine are informații despre fetită sau despre mașină sau care ar putea ajuta poliția trebuie să sune imediat la numprul 999.

De asemenea, se poate apela numpărul 0800 555 111 de la Crimestoppers sau se poate da mesaj pe Twitter către poliție via @MetCC” - se arată în mesajul poliției, citat de Huffington Post.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Sursa: Huffington Post


VIDEO PROTVPLUS.RO