Planul de înarmare al lui Vladimir Putin: "Nimeni nu va reuși ce am reușit noi"

23-02-2019 10:43


vladimir putin

Vladimir Putin susține că nicio altă țară din lume nu va reuși în viitorul apropiat sau îndepărtat să dezvolte arme asemănătoare celor rusești, liderul rus lăudând din nou supremația forțelor sale armate.

"Prioritatea noastră în acest moment este echiparea Forțelor Armate Rusești cu cele mai moderne arme și sisteme de control și comunicații. Armele pe care noi le-am creat și pe care le vom crea nu au corespondent în lume în prezent, dar nici în viitorul îndepărtat", a declarat Vladimir Putin, informează agenția Tass.

Președintele Rusiei spune că supremația Armatei rusești este rezultatul măsurilor sistematice și targetate ale statului rus, dar și a muncii neobosite a oamenilor de știință, constructorilor și a industriei de apărare.

"Realizările lor unice reprezintă baza succesului dezvoltării Armatei și flotei noastre în următoarele decenii, dar și a siguranței și păcii în Rusia", a precizat Putin.

Președintele a menționat însă că Rusia este o țară pacifistă, care va continua să-și întărească potențialul defensiv și să lupte pentru stabilitate la nivel mondial.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: TASS

VIDEO PROTVPLUS.RO