Pățania unui bărbat care a furat un autobuz cu călători, folosind o surubelniță

Ultima actualizare: 05-04-2019 12:12
atac, slovenia, autobuz,
delo.si

Un bărbat sloven a deturnat un autobuz al transportului public din Ljubljana, apoi a murit după ce a fost arestat, relatează Agerpres.

Bărbatul în vârstă de 48 de ani originar din Kranj, nordul Sloveniei, a urcat în autobuz joi în jurul orelor locale 21:00 (19:00 GMT), la periferia Ljubljanei.

După două staţii, el a scos, potrivit martorilor, o şurubelniţă şi i-a ordonat şoferului să devieze de la ruta fixată. Bărbatul a spus că are o armă şi a ameninţat că îi va ucide pe pasageri.

Şoferul s-a conformat, însă a atras atenţia poliţiei pentru că trecea pe culoarea roşie. De asemenea, unul dintre pasagerii aflaţi la bord a sunat pentru a cere ajutor.

Mai multe maşini ale poliţiei s-au lansat în urmărire, au oprit autobuzul şi l-au arestat cu forţa pe bărbat, potrivit unui comunicat al poliţiei. Însă suspectul s-a prăbuşit şi a murit, în pofida tentativelor de a-l resuscita. Bărbatul nu avea nicio armă asupra lui.

Deocamdată, nu se cunoaşte ce a motivat acţiunile bărbatului

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO