Parcul de distracții Disneyland a fost afectat, miercuri, de o pană de curent

Ultima actualizare: 26-01-2018 17:50

Taman într-una dintre cele mai aglomerate zile ale anului, în toiul vacanţei de iarnă, în parcul de distracţii Disneyland din California a picat curentul.

Mii de vizitatori, mari şi mici, au rămas blocaţi pe diverse trasee ori au constatat descumpăniţi că nu se pot bucura de întâlnirile mult visate cu personajele preferate.

Disney este, pentru mulţi, unul dintre cle mai fericite locuri de pe Glob, dar miercuri seară, magia acestui tărâm al fanteziei a pălit subit când mare parte din parc a rămas fără curent electric. De vină pentru aceasta impardonabilă sincopă a fost un transformator defect.

Femeie: "A fost destul de neplăcut. Majoritatea atracţiilor erau inaccesibile, mai ales în zonele pentru cei mici. Nici din magazine nu puteai cumpăra nimic. Rezervasem întâlniri cu prinţese pentru ele, dar totul s-a anulat, nu puteau fi deschise computerele".

Până de curent s-a lăsat cu puşti frustraţi din cale-afară şi adulţi nervoşi. Mulţi au aşteptat zeci de minute ca să fie evacuaţi din trenuleţe ori carusele. Pe cei mai ghinionişti până de curent i-a nimerit în tuneluri. Vizitatorii au stat apoi la cozi imense doar ca să iasă din parc.

Când s-a remediat problemă au fost lăsaţi să reintre doar cei evacuaţi anterior, aşa că mulţi oaspeţi veniţi la Disneyland de foarte departe n-au apucat miercuri nici măcar să păşească pe poartă.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO