Papusa “micul Iisus” a starnit valuri de indignare. Cum vrea Biserica Anglicana sa vanda religia


Ultimul update: Luni 29 Octombrie 2012 22:55
Data publicarii: Sambata 29 Septembrie 2012 10:44
Categorie: Stiri externe
papusa Iisus

O companie sustinuta de Biserica Anglicana a scos la vanzare o papusa care il infatiseaza pe Iisus bebelus. Aceasta incercare de a comercializa religia i-a indignat insa pe credinciosi.

Reclama la papusa Godbaby (Bebelusul Dumnezeu) a atras critici dure, multi considerand ca este o adevarata blasfemie ca Iisus sa fie infatisat in acest mod.

Sloganul care insoteste afisul publicitar este destul de ciudat: “El plange. Face pipi. El salveaza lumea”.

Papusa a fost lansata in speranta ca se va vinde pana la Craciun, iar reclamele pot fi intalnite pretutindeni, in ziare, in statiile de autobuz sau pe panourile de afisaj.

Campania a costat 100.000 de lire sterline, iar proiectul s-a dorit a fi o incercarea de a face Craciunul mai “modern” si mai atragator, in special pentru tineri.

Reclama este realizata de ChruchAds.net, un grup media crestin. Acesta are sustinerea reverendului Nick Baines, episcop de Bradford, unul din candidatii la postul de Arhiepiscop de Canterbury.

“Ideea ii va surpinde pe multi si ii va revolta pe altii. Asta este exact ce a facut si Iisus”, declara prelatul.

Campanii anterioare similare au prezentat scena nasterii intr-o statie de autobuz si printr-o ecografie de sarcina.

“Vrem sa face ceva despre care sa se discute in cluburi, la gradinita si acasa. Am vrut sa facem o campanie care sa aiba impact si nu vrem sa o schimbam”, declara Francis Goodwin, fondatorul ChurchAds.net.
 

Sursa: Daily Mail

Cosmarul care a urmat unei nunti de vis. Ce a patit acest barbat in luna de miere
VIDEO PROTVPLUS.RO