Palin ii numeste "ticalosi" pe consilierii lui John McCain

Ultima actualizare: 07-10-2012 22:13
Sarah Palin a declansat moda ochelarilor japonezi

Sarah Palin i-a catalogat pe fostii consilieri ai republicanului John McCain drept "ticalosi" pentru ca au facut dezvaluiri care o discrediteaza, dupa ce candidatul republican a pierdut alegerile prezidentiale, anunta CNN.


Dezvaluirile, atribuite unor surse din cadrul campaniei lui McCain care au vorbit sub protectia anonimatului, se refera la faptul ca Palin nu stia ca Africa este un continent, si nu o tara, sau ce state fac parte din Acordul nord-american pentru liber-schimb (NAFTA).

Palin banuieste ca acele informatii au fost dezvaluite de consilierii de campanie care au ajutat-o sa pregateasca dezbaterea cu democratul Joe Biden, candidat la vicepresedintia Statelor Unite, potrivit CNN. De altfel, analistii politici au decretat la unison ca Palin a pierdut confruntarea cu Biden.

Palin a mai declarat ca isi aminteste ca ar fi discutat despre NAFTA si Africa in timpul pregatirilor pentru dezbatere, precizand insa ca acele articole despre ea "nu sunt adevarate".

Ea a apreciat ca a fost un act de "lasitate" pentru membrii personalului de campanie sa lanseze astfel de afirmatii despre ea sub protectia anonimatului. "Nu este corect si nu este just", a mai declarat ea.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO