Oscar Pistorius, arestat pentru crima. Atletul a declarat ca si-a confundat iubita cu un hot

×
Codul embed a fost copiat

Cutremur in sportul mondial. Oscar Pistorius, unul dintre cei mai vestiti atleti ai lumii, a fost arestat pentru crima. Sportivul fara picioare, de 6 ori medaliat cu aur la ''Jocurile paralimpice'', si-a impuscat iubita.

El spune ca tanara, care era una dintre cele mai frumoase femei din Africa de Sud, a vrut sa ii faca o surpriza de ''Ziua indragostitilor" si a intrat in casa lui din Pretoria in toiul noptii. Pistorius se apara, fara prea mult succes, si insista ca a confundat-o cu un hot.

Oscar Pistorius este acuzat ca si-a ucis iubita. Barbatul este singurul sportiv fara ambele picioare care a participat la Olimpiada de la Londra. Admirat in toata lumea si numit Blade Runner din cauza protezelor care il ajuta sa se deplaseze, Pistorius a socat opinia publica in secunda in care a fost arestat de politisti.

S-a intamplat dimineata la Pretoria intr-un cartier exclusivist. Din resedinta lui Pistorius s-au auzit mai multe impuscaturi. Agentii au ajuns la fatza locului si au gasit o femeie moarta, secerata de gloante.

Victima se numea Reeva Steenkamp si era un fotomodel sud-african de succes. Sportivul ar fi declarat ca s-a temut ca in locuinta lui au intrat hotii asa ca a deschis focul fara avertisment. Anchetatorii insa il contrazic: Nu exista informatii ca intrarea ar fi fost fortata sau ca pe acea proprietate erau intrusi".

Citește și
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Mai mult, casa este inconjurata de un zid inalt de 3 metri si are gard electric.

In acelasi timp, vecinii lui Pistorius ar fi povestit ca au auzit tipete chiar inainte de impuscaturi.

De altfel, sportivul ar avea antecedente de violenta domestica pe care insa oficialii nu au vrut sa le comenteze. Pentru ca sunt prea multe elemente neclare in aceasta poveste, politistii au decis sa-l puna sub acuzare pe Pistroius si sa il aresteze.

Anchetatorii trebuie sa raspunda acum la intrebarea daca a fost accident sau crima?

Sportivul ar fi declarat ca, buimac, din somn a tras asupra intrusului. Nu a avut timp sa realizeze ca de fapt o ucide pe iubita lui. Arma o avea la indemana. De altfel, Pistroius a povestit intr-un interviu ca doarme cu pistolul langa pat, cu o mitraliera la fereastra si o bata de baseball langa usa de la dormitor. Asadar, pare un tip obsedat de securitate.

Reeva a murit incercand sa faca un gest romantic. Tanara a postat pe un site de socializare urmatorul mesaj: "Cum va ganditi sa va surprindeti iubitul de ziua indragositilor?" Asa ca a intrat in casa lui la 4 dimineata si asta a costat-o viata.

Dragostea dintre sportiv si manechin pare fi fost una cu nabadai. Toate acestea se intamplau insa departe de lumina reflectoarelor.

Oscar Pistorius este multiplu campion paralimpic la atletism. A atins celebritatea anul trecut cand a fost singurul sportiv cu dizalibitati care a concurat la Olimpiada de la Londra.

A semnat contracte de publicitate cu cele mai mari companii de echipament sportiv, fiind imaginea Nike si Thiery Mugler. Revista People l-a clasat anul trecut intre cei mai sexy barbati din lume.
Pe pagina lui de internet, sportivul are ca motto: "nu esti mutilat de infirmitatile pe care le ai, ci esti avantajat de calitatile pe care le ai".

Cu un venit de doua milioane de dolari pe an, Pistorius parea ca are totul.

Reeva a murit pe loc fiind impuscata de patru ori in cap si in mana.

Esti curios ce talent te-ar face pe tine super-erou? Intra in aplicatia romaniiautalent.stirileprotv.ro si vezi ce talent iti gasesc Smiley si Bartos!

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Oscar Pistorius, primul sportiv cu picioarele amputate care evolueaza la JO
Oscar Pistorius, primul sportiv cu picioarele amputate care evolueaza la JO

Sud-africanul Oscar Pistorius a devenit primul sportiv din istorie cu picioarele amputate care a evoluat la Jocurile Olimpice, el disputand seriile la 400 metri, informeaza AFP.

Recomandări
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Situație de urgență în Slănic Prahova, după surparea străzii din centru. Localitatea stă pe un uriaș zăcământ de sare
Situație de urgență în Slănic Prahova, după surparea străzii din centru. Localitatea stă pe un uriaș zăcământ de sare

Este alertă în Slănic Prahova, după ce o stradă din centrul orașului a început să se surpe. Zeci de oameni din blocurile din apropiere au fost evacuați, iar circulația în zonă este oprită.

STENOGRAME din cazul discipolului lui Bivolaru. Cum și-a mințit o victimă că a salvat-o de la moarte deblocând o chakră
STENOGRAME din cazul discipolului lui Bivolaru. Cum și-a mințit o victimă că a salvat-o de la moarte deblocând o chakră

Un instructor de yoga din București, considerat discipol al lui Gregorian Bivolaru, este acuzat fapte grave.