O tânără însărcinată a fost ucisă de o femeie care i-a furat bebelușul din pântec


Ultimul update: Vineri 17 Mai 2019 20:19
Data publicarii: Vineri 17 Mai 2019 11:38
Categorie: Stiri externe

Polițistii din Chicago sunt oripilați de o crimă șocantă care a impresionat opinia publică americană. Trei persoane sunt acuzate că au tăiat pântecul unei tinere gravide și i-au scos cu forța bebelușul, relatează CNN.

Marlen Ochoa-Lopez, o tânără de 19 ani, din Chicago era însărcinată în 9 luni când a dispărut pe 23 aprilie 2019. Mai multe imagini cu victima și bebelușul ei găsiți în galeria foto din acest articol!

Tânăra a cerut, înainte de dispariție, ajutor pe Facebook pe un grup numit ”Ajută o soră!”

Victima avea nevoie de ajutor să facă rost de un cărucior dublu pentru un copil pe care îl are deja și pentru cel care era pe drum.

Elevă la un liceu latino, Ochoa-Lopez, a scris pe Facebook că nu are job și stă prost cu banii. Era dispusă să facă schimb, să cumpere sau să primească o donație.
 

Cum a fost ademenită victima 
 

O femeie i-a răspuns pe Facebook oferindu-se să-i aducă haine de nou născut și alte produse nefolosite, pentru bebeluș. I-a cerut victimei să o contacteze în privat.

Pe 14 mai, cadavrul lui Marlen a fost găsit într-un tomberon din spatete casei unde locuia femeia care s-a oferit să o ajute pe Facebook, a anunțat poliția din Chicago.

Marlen a fost strangulată cu un cablu electric iar bebelușul i-a fost scos cu forța din burtă după ce a fost tăiată, potrivit poliției. Copilul se află în stare gravă, la spital.

Trei persoane au fost arestate în acest caz, sub acuzație de crimă și complicitate la crimă. Printre ele se află Clarisa Figueroa, în vârstă de 46 de ani, care a ademenit-o pe victimă în casa ei, și fiica ei de 24 de ani, Desiree, care a mărturisit poliției că a luat parte la crimă.

”Nu avem cuvinte să exprimăm cât de dezgustătoare și oribile sunt aceste acuzații” a spus vineri șeful poliției din Chicago, Eddie Johnson.
 

De ce i-a furat criminala bebelușul din pântec 
 

După ce a fost alertată pe 7 mai de o prietenă a victimei despre discuția dintre Marlen și Clarisa Figueroa pe Facebook, poliția a început să o investigheze pe aceasta din urmă.

În urma unui mandat de percheziție în casa ei au fost găsite clor și soluții de curățare, sânge pe podea și urme de haine arse, pe lângă cadavrul din curte.

Complice la crimă ar fi iubitul lui Clarisa Figueroa, Piotr Bobak, arestat și el în acest caz. Motivul crimei este încă investigat, dar poliția suspectează că Clarisa Figueroa ar fi vrut să crească ea copilul furat din pântecul lui Marlen.

În 2017, Clarisa Figueroa l-a pierdut pe fiul ei de 20 de ani, mort din ”cauze naturale”.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

FULLSCREEN
O tânără însărcinată a fost ucisă de o femeie care i-a furat bebelușul din pântec
  • /

Sursa: CNN

VIDEO PROTVPLUS.RO