O milionara din China lucreaza ca maturatoare pentru a oferi un exemplu bun copiilor ei

Dată publicare: 09-01-2013 13:31
Dată actualizare: 12-01-2013 07:05
Sursa: South China Morning Post


Yu Youzhen

Probabil ca nu exista prea multi milionari care sunt dispusi sa lucreze in salubrizare pentru aproximativ 228 de dolari pe luna.

Insa o chinezoaica de 53 de ani, proprietara unui imperiu imobiliar, se trezeste bucuroasa la ora 3 dimineata 6 zile pe saptamana pentru a matura trei kilometri de drum dintr-un motiv puternic: cel de a le oferi copiilor ei un exemplu bun.

Yu Youzhen, care a castigat averea ei impresionanta muncind din greu, face curatenie pe strazi inca din 1998, potrivit South China Morning Post.

Vreau sa fiu un exemplu pentru fiul si fiica mea. Nu vreau sa stau sa lenevesc si sa-mi mananc averea”, a spus Yu Youzhen.

Citeste si: Au averi de miliarde de euro si masini de doi lei. Ce rable conduc bogatii planetei

Desi detine 17 proprietati evaluate la 1,5 milioane de dolari, femeia refuza sa renunte la locul de munca din domeniul salubrizarii. “Nu este vorba de salariu, dar munca ma tine concentrata. Lenea te face sa dobandesti tot felul de obiceiuri proaste”, a mai spus ea.

Ambii copii ai femei au locuri de munca, iar Yu a spus ca in cazul in care acestia ar renunta la serviciu, si ea ar renunta la averea ei in favoarea guvernului.

Citeste si: Salariu fabulos pentru tinerii veniti in practica la Facebook. Cat poate sa castige un absolvent
 

Sursa: South China Morning Post


VIDEO PROTVPLUS.RO