Motivul pentru care sute de persoane s-au strâns pe o plajă, deși scăldatul e interzis


Ultimul update: Miercuri 04 Septembrie 2019 08:33
Data publicarii: Miercuri 04 Septembrie 2019 08:30
Categorie: Stiri externe
Juno Beach - 2

Sute de persoane au venit începând de luni în oraşul balnear Juno Beach unde se aşteaptă ca uraganul Dorian să atingă pentru prima oară uscatul marţi pe coasta de est a statului Florida, înainte de a-şi continua drumul spre nordul SUA, relatează EFE.

 

Centrul Naţional pentru Uragane (NHC) din SUA prevede ca Dorian să ajungă la 08:00 ora locală (12:00 GMT) în dreptul localităţii Juno Beach (Florida) după ce a devastat insulele Bahamas în ultimele zile.

Potrivit ultimelor informaţii furnizate de NHC, Dorian se afla la est de West Palm Beach, situat la o distanţă de 20 de km de Juno Beach.

Toate acestea par să fi suscitat interesul localnicilor şi vizitatorilor care au luat cu asalt Juno Beach, ale cărei rute de acces au fost blocate de trafic şi a cărei plajă a fost aglomerată de sute de persoane venite să admire valurile sau să facă surf.

Uraganul Dorian care a slăbit din intensitate până la categoria 3 rămâne totuşi periculos şi este aşteptat să ajungă în SUA unde va străbate coasta de est a Floridei până în nord spre Canada, cu rafale de vânt care ar putea atinge 230 km/h.

Deşi ochiul uraganului se află la mai multe mile de coastă, vânturile sale vor lovi cu o forţă de 122 km/h, vor fi însoţite de ploi abundente şi de o creştere a nivelului mării, cu valuri ce ar putea atinge până la 2,1 metri înălţime.

Uraganul Dorian se îndreaptă spre coasta SUA. 7 oameni au murit în Bahamas
FULLSCREEN
Motivul pentru care sute de persoane s-au strâns pe o plajă, deși scăldatul e interzis
  • /

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO