Momentul în care SUA au lansat 36 tone de bombe într-o „insulă infectată” a ISIS


Ultimul update: Miercuri 11 Septembrie 2019 10:27
Data publicarii: Miercuri 11 Septembrie 2019 09:52
Categorie: Stiri externe
Momentul în care avioanele Statelor Unite bombardează ”o insul infectată” a ISIS

Momentul în care avioanele Statelor Unite bombardează ”o insulă infectată” a ISIS, din nordul Irakului a fost surprins în imagini.

Peste 36 de tone de bombe au fost aruncate pe insula aflată la sud de Mosul, potrivit unui oficial al Armatei Americane.

Oficialii americani spun că insula este o poartă de tranziție pentru luptătorii Statului Islamic, care face legătura dintre Siria și celelalte țări.

”Nu credem că se pot ascunde pe insulă. Încercăm să stabilim condițiile cu partenerul nostu în domeniul apărării pentru a continua să mențină stabilitatea în regiune”, a declarat generalul Eric T. Hill, potrivit Fox News

Imagini din timpul bombardamentului au fost publicate pe Twitter, de un purtător de cuvânt, cu descrierea: ”Așa se vede atunci când @USAFCENT F15 și avioanele F35 aruncă 36.000 kg de bombe peste o insulă infectată a ISIS”.

Avioanele americane au dublat cantitatea de bombe care a fost stabilită, în urmă cu o lună, pentru lupta împotriva ISIS. În luna august, armata americană a aruncat peste 200 de bombe peste un grup terorist.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Fox News

VIDEO PROTVPLUS.RO