Momentul fatal în care o tânără greșește Uberul. S-a urcat în mașina criminalului ei

Ultima actualizare: 01-04-2019 13:19
O tânără studentă din SUA a fost ucisă după ce s-a urcat într-o mașină pe care a confundat-o cu Uberul ei
Twitter

Camerele de supraveghere au surprins-o pe tânăra americancă Samantha Josephson în momentul în care se urcă în mașina criminalului ei, crezând că este Uberul pe care l-a comandat. Cazul ei a făcut valuri în presa din SUA. 

Camere de supraveghere din jurul barului Bird Dog au filmat-o pe Samantha Josephson în timp ce iese vorbind la telefon, vineri, în jurul orei 02.00, în Columbia, Carolina de Sud, relatează Mirror.

Purta o cămașă portocalie și pantaloni negri. Tânăra se urcă într-un Chevrolet Impala din fața barului, crezând că este Uber-ul pe care l-a comandat.

Greșeala de a nu verifica dacă este într-adevăr mașina ei i-a fost fatală. Câteva ore mai târziu, cadavrul fetei a fost găsit pe un câmp, cu numeroase răni la față, gât, abdomen și membre. Poliția nu a oferit detaii despre modul în care a fost ucisă. 

Victima a fost văzută de un bodyguard al barului cum se urcă în automobilul negru, despre care ea și prietenii ei o credeau că este mașina Uber așteptată.

Cursa Uber comandată a sosit câteva clipe mai târziu, după plecarea tinerei, iar șoferul a anulat călătoria, pentru că Samantha nu se afla în locul solicitat.

Într-o conferință de presă, șeful Poliției din Columbia, William Holbrook, a declarat că prietenii ei au alertat autoritățile în legătură cu dispariția Samanthei.

Nathaniel David Rowland, în vârstă de 24 de ani, a fost arestat în legătură cu uciderea și răpirea tinerei, după ce a fost văzut conducând aceeași mașină în care s-a urcat Samantha.

Suspectul a fost prins sâmbătă în apropierea aceluiași bar de către un polițist. În mașina lui se afla o femeie. 

În momentul în care un agent de poliție i-a cerut să coboare din mașină, bărbatul de culoare a încercat să fugă, dar a fost prins rapid. 

În autovehicul, anchetatorii au găsit sânge pe scaunul pasagerului și în portbagaj, probele ADN demonstrând că e vorba de sângele Samanthei Josephson. De semenea, telefonul mobil al victimei și produse de curățat au fost găsite în mașină.

Poliția a dezvăluit că mașina are un dispozitiv de siguranță pentru copii care blochează ușile, ceea ce i-ar fi făcut imposibil tinerei să scape din interior. Locuința suspectului este în apropiere de locul unde a fost găsit cadavrul victimei. 

Moartea ei a afectat comunitatea din orașul Columbia. O pagină a GoFundMe, creată după moartea Samanthei, a strâns deja peste 30.000 de dolari pentru a ajuta familia cu cheltuielile de înmormânare.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO