Model Playboy, arestat după ce s-a fotografiat nud la Vatican. Ipostazele în care a fost surprinsă

17-12-2018 18:32

Marisa Papen

Un model Playboy a fost reținută după ce a pozat nud pe străzile din Vatican, în timp ce poartă un crucifix mare din lemn, într-o ultimă ședintă foto controversată.

Modelul de origine belgiană Marisa Papen a devenit cunoscută în întreaga lume, după ce a fost arestată pentru că s-a afișat complet goală la Complexul Templului Karnak din Luxor, Egipt.

O fotografie din ultima ședință foto o arată pe Marisa complet nud, în timp ce trage după ea un crusifix mare din lemn pe o stradă din Vatican, văzându-se în fundat Basilica Sf. Petru.

Într-o altă imagine, Marisa este așezată, tot complet nud, pe câteva volume ale Bibliei, pe pavajul din Piața Sf. Petru, în timp ce într-o altă fotografie ea este legată de o cruce.

Când au văzut ce fac, ofițerii de poliție au pornit pe urmele ei și ale fotografului Jesse Walker, ei fiind reținuți vreme de 10 ore, scrie Daily Mail.

Marisa a mai provocat, de asemenea, vâlvă în Israel, după ce s-a prezentat în fața Zidului Plângerii, dar în Turcia, când și-a dat jos burka în interiorul Catedralei Sfânta Sofia din Constantinopol și și-a dezvăluit organele genitale pentru o fotografie.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO