Mesaje cu "Asta e casa voastră", lipite pe mașinile de gunoi, la Londra. Cui sunt adresate


Ultimul update: Sambata 23 Februarie 2019 18:10
Data publicarii: Sambata 23 Februarie 2019 17:40
Categorie: Stiri externe
afise londra masini gunoi

Mesaje adresate europenilor rezidenți la Londra și lipite pe mașinile de gunoi au declanșat un val de reacții, mulți considerând că nu este un loc potrivit pentru a le spune oamenilor că "Aceasta este casa voastră".

Autoritățile locale din cartierul londonez Tower Hamlets au lansat o campanie prin care le cereau celor 41.000 de locuitori, originari din state membre ale Uniunii Europene, să-și asigure statutul lor de cetățeni, după Brexit.

Afișe cu mesajul "Ești unul dintre cei 41.000 de cetățeni UE care locuiește în Tower Hamlets? Aceasta este și casa ta" au fost lipite pe mașinile de gunoi care circulă prin cartier, scrie Daily Mail.

Actorul de comedie Milo Edwards a fotografiat unul dintre camioane și a scris pe Twitter: 'Acum, spuneți dacă sunt eu nebun, dar poate că mașinile de gunoi nu sunt cel mai bun loc pentru afișele cu mesajul "cetățeni UE, aceasta este casa voastră".

 

 

În replică, responsabilii Consiliului local i-au răspuns lui Edwards: 'Această campanie a fost foarte bine primită de rezidenții UE. Un grup care reprezintă interesele cetățenilor din state membre UE în UK a aprobat campania".

Oficialii londonezi susțin că s-a decis lipirea acestor afișe pe mașinile de gunoi, deoarece costurile au fost mult mai mici față de situația în care ar fi fost lipite pe panouri publicitare.

"Am salvat astfel din banii comunității", au menționat consilierii locali.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO