"Invazie" de OZN-uri in Marea Britanie! Trei in doua saptamani! Vezi VIDEO!

Ultima actualizare: 08-07-2012 21:05

Kathleen Donovan, o casnica din Marea Britanie, a stranit o adevarata frenezie in randul englezilor dupa ce a filmat un asa-zis OZN si a postat imaginile pe internet.

Se misca foarte repede. Viteza de miscare este uimitoare, iar obiectul devine din ce in ce mai stralucitor.
Kathleen Donovan
Kathleen a filmat misterioasele scene din gradina propriei case de pe insula Sheppey, situata langa tinutul Kent, in sud-estul Marii Britanii.

Femeia, in varsta de 57 de ani, s-a hotarat sa inregistreze pe camera ciudatul obicet zburator, dupa ce l-a urmarit in fiecare seara, timp de doua saptamani. Aceasta este convinsa ca imaginile sunt o dovada clara a existentei extraterestrilor.

In imagini se poate vedea un obiect care emana o lumina portocalie, din ce in ce mai puternica, si care dispare mai apoi fara urma.

Si nu este singura care a povestit presei din Marea Britanie despre obiecte portocalii si misterioase care apar fara explicatii pe cerul din estul Regatului.

John Young, de 43 de ani, a filmat si el un OZN, miercuri dimineata, langa Norwich: "Apare, se roteste aproximativ 20 de secunde in sensul acelor de ceasornic, pe urma in sensul invers si tot asa. [...] Am ramas perplex cand am vazut obiectul."

Toate acestea se intampla dupa ce, in urma cu o saptamana, un asa-zis OZN a facut la propriu titlurile la jurnalul de stiri al BBC, dupa ce a traversat rapid ecranul din dreapta prezentatorului, tocmai cand acesta anunta subiectele orei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO