Imagini virale. Un bărbat de culoare neînarmat a fost electrocutat de un polițist. VIDEO


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Vineri 29 Iunie 2018 14:45
Categorie: Stiri externe
barbat taser

Un polițist din Pennsylvania, Statele Unite, este anchetat după ce a tras cu pistolul cu electroșocuri înspre un bărbat de culoare neînarmat, care stătea pe o bordură, cu spatele la el, informează The Independent.

Imaginile surprinse de un martor și publicate ulterior pe rețelele sociale au devenit virale, internauții fiind îngrijorați de abuzul de forță de care dau dovadă polițiștii. Aceștia susțin că agentul i-ar fi dat instrucțiuni confuze suspectului.

Conform imaginilor, polițistul i-a spus bărbatului să se așeze pe bordură, să întindă picioarele și să le încrucișeze la gleznă. El pare să nu înțeleagă instrucțiunile și își întinde parțial picioarele, după care le aduce sub el. În timp ce le mișcă, polițistul folosește taserul, iar bărbatul pare să aibă dureri îngrozitoare.

Ulterior, într-o declarație dată de Poliția din Lancaster, ofițerii au explicat că suspectul a vrut să se bată cu un grup de trei persoane și a încercat să împiedice o femeie din grup să intre în apartamentul ei. După ce a fost arestat, bărbatul a fost eliberat în schimbul unei cauțiuni de 5.000 de dolari.

Sursa: Pro TV

Tags: politist, taser, sua,

Un bărbat care a tâlhărit un bătrân, prins de un elev de la Școala de Poliție:
Bărbatul care a plasat un dispozitiv exploziv în Cluj are probleme psihice. Declarațile făcute
VIDEO PROTVPLUS.RO