IMAGINI SOC! Un taur i-a strapuns gura unui matador!

Dată publicare: 23-05-2010 00:00
Dată actualizare: 15-10-2012 23:17


Scenele de-a dreptul infioratoare s-au petrecut in timpul unei coride, desfasurate in Madrid. In lupta cu taurul, matadorul spaniol Julio Aparicio a trait o experienta socanta. Animalul i-a strapuns barbia cu un corn care i-a iesit prin gura.

Matadorul a avut nevoie de doua operatii chirugicale dupa accidentul terifiant care s-a intamplat sub privirile ingrozite ale miilor de spectactori veniti sa vada corida.

Taurul Opiparo s-a dovedit a fi un adversar de temut pentru Julio Aparicio. Un pas gresit, in urma caruia barbatul s-a impiedicat si s-a vazut la pamant, putea sa-l coste viata. Animalul infierbantat n-a stat prea mult pe ganduri si l-a atacat violent.

Forta loviturii a fost atat de puternica, incat matadorul a fost ridicat in aer, stand practic agatat de cornul taurului, dupa care a fost trantit la pamant.

Colegii barbatului i-au sarit imediat in ajutor si au reusit sa distraga atentia taurului, astfel incat medicii sa ajunga pana la barbatul ranit.

In ciuda ranii extrem de grave, Julio Aparicio, in varsta de 41 de ani, a avut puterea sa se ridice in picioare.

Dupa o operatie de o ora in care doctorii au reusit sa opreasca sangerarea, a urmat o alta de sase ore, in care medicii i-au reconstruit maxilarul, limba si cerul gurii.

Matadorul a ramas internat la terapie intensiva, in stare grava, dar stabila.

Luptele cu tauri de la Las Ventas, Madrid sunt urmarite in fiecare seara de 25.000 de spectatori si sunt televizate. In timpul coridelor, sase tauri sunt ucisi, in uralele publicului. 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO