Gestul extrem la care a recurs un medic pentru a salva viața unui bărbat în timpul zborului


Ultimul update: Vineri 22 Noiembrie 2019 12:30
Data publicarii: Vineri 22 Noiembrie 2019 11:49
Categorie: Stiri externe
Medic

Un bătrân a fost la un pas de moarte în timpul unui zbor, însă a avut noroc că la bordul aeronavei se afla un medic, care a reușit să îi salveze viața. Întreaga intervenție a fost filmată de pasageri.

Incidentul a avut loc la bordul unui zbor din China către New York, de pe 19 noiembrie. Însoțitoarele de zbor au observat că unul dintre pasageri acuza probleme de sănătate și i-au improvizat un pat în cabina echipajului. potrivit express.co.uk.

La bordul aeronavei se afla și un medic, care a observat că vezica urinară a bărbatului era plină, iar dacă lichidul nu era eliberat rapid, aceasta putea sa explodeze. Cum bărbatul avea o problemă care nu îi permitea să urineze, medicul a fost nevoit să îi dreneze vezica.

Cu ajutorul obiectelor pe care le avea la dispoziție, printre care o mască de oxigen, un ac de seringă, un pai și bandă adezivă, acesta a improvizat un dispozitiv cu ajutorul căruia sa îi dreneze urina bărbatului.

Însă din cauză că spațiul pe care îl avea la dispoziție era limitat, dispozitivul nu funcționa cum trebuie, astfel că medicul a fost nevoit să îi extragă lichidul cu gura.

Acesta i-a introdus un ac în vezică și cu ajutorul unui tub i-a scos acestuia întreaga cantitate de urină.

Întregul proces a durat aproximativ 37 de minute, iar starea bărbatului s-a îmbunătățit până la aterizare, când acesta a fost preluat de o ambulanță și dus la spital.

Sursa: Express

Tags: medic, avion, vezica,

VIDEO PROTVPLUS.RO