Gestul emotionant facut de David Beckham pentru o tanara de 19 ani, care mai are 2 ani de trait. Ce supriza i-a facut starul

Ultima actualizare: 06-02-2016 07:01
David Beckham - Getty

David Beckham a facut un gest emotionant pentru o tanara aflata pe moarte. Dupa ce a aflat ca tanara a trecut pe lista cu ultimelor ei dorinte ca ar vrea sa il cunoasca pe David Beckham, sportivul a intregistrat un mesaj special, pentru ea.

Chloe Hopkins, in varsta de 19 ani, a fost diagnosticata cu fibroza chistica, iar medicii i-au spus ca mai are doar doi ani de trait. Ea are nevoie de dublu transplant de plaman si este pe lista de asteptate din iulie 2015, conform Mirror.

Dupa ce povestea ei trista a ajuns in presa, cazul ei a ajuns si in atentia lui David Beckham. Cand a aflat ca una dintre ultimele ei dorinte era sa il cunoasca pe celebrul fotbalist britanic, Beckham i-a facut o surpriza si a inregistrat un mesaj video.

"Buna Chloe, sunt David Beckham. Am auzit de la prietenul meu Chris ca esti bolnava si vreau sa iti transmit toate gandurile mele bune si cele mai bune urari. Sper sa iesi cat mai repede din spital si sa te faci bine. Iti trimit toata dragostea, te pup" i-a transmis sportivul.

 

In forma clasica fibroza chistica este o boala multisistemica ce afecteaza exocrin, glandele sudoripare si canalele deferente. Tanara a povestit ca, desi, i-a fost greu sa accepte boala si situatia in care se afla, a fost nevoita sa se impace cu situatia.

"Este cumplit sa te gandesti cat de limitata este viata. La scoala, copiii imi spuneau Frankenstein din cauza firelor care imi atarnau din corp. Si daca as face transplant, nu mi-ar salva viata, doar mi-ar lungi agonia. Dar atat timp cat sunt vie, vreau sa traiesc si sa simt viata, de aceea am creat si o i lista a ultimelor dorinte".

Printre ultimele dorinte se mai regasesc si un weekend distractiv la Londra sau o intalnire cu Ed Sheeran. 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO