Gala MTV Video Music 2018, marcată de mesaje politice împotriva măsurilor lui Donald Trump

Dată publicare: 21-08-2018 09:05
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


Jennifer Lopez a făcut senzaţie la ceremonia de decernare a premiilor MTV Video, desfăşurată la New York. Cântăreaţă a primit un trofeu pentru întreaga carieră, iar cu această ocazie a interpretat cele mai cunoscute piese ale ei.

Printre laureaţi s-au numărat Camilla Cabello, Nicki Minaj şi Ariana Grande.

Jennifer a fost răsplătită cu trofeul MTV Video Vanguard, pentru videoclipurile realizate de-a lungul celor 20 de ani de carieră muzicală. A fost prilejul perfect pentru o retrospectivă a carierei sale strălucitoare şi pentru a demonstra că a rămas una dintre cele mai bune dansatoare din showbiz.

"Când au apărut aceşti doi îngeraşi în viaţa mea, totul s-a schimbat. Mi-am dat seama că trebuie să fiu mai bună, să ţintesc mai sus şi să fiu mai puternică decât până atunci. Iar tu, Alex, eşti sufletul meu geamăn", a transmis artista.

Cel mai important premiu, pentru videoclipul anului, i-a revenit Camillei Cabello, pentru melodia Havana. Tot ea a fost aleasă şi artista anului.

Ariana Grande şi Nicki Minaj au fost răsplătite cu trofee la categoriile pop, respectiv hip-hop.

Backstreet Boys i-au prezentat premiul pentru melodia anului lui Post Malone.

Cardi B a fost aleasă cea mai bună artistă debutantă. Proaspăta mămica a deschis show-ul, purtând în braţe un trofeu înfăşurat în păturică, asemeni unui bebeluş.

Un moment emoţionant a fost tributul adus legendarei Arethei Franklin, care s-a stins săptămâna trecută.

Show-ul a fost presărat cu mesaje politice, precum recitalul rapperului Logic. Acesta a invitat pe scenă tineri imigranţi, purtând tricouri cu mesajul "Suntem cu toţii fiinţe umane", în semn de protest faţă de politica anti-imigrație a preşedintelui Trump.

Spectacolul s-a încheiat în forţă, cu o apariţie a trupei Aerosmith.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!


VIDEO PROTVPLUS.RO