Fiul Vanessei Paradis şi al lui Johnny Depp, grav bolnav

29-06-2018 10:17


Vanessa Paradis, Johnny Depp

Fiul actorilor Vanessa Paradis şi Johnny Depp, Jack, în vârstă de 16 ani, este grav bolnav, relatează publicția Public.

Vanessa Paradis a lipsit de la premiera celui mai recent proiect cinematografic recent al ei - „Un couteau dans le coeur” - din cauza stării de sănătate a fiului ei, susține sursa citată fără a oferi detalii despre starea lui Jack.

”Din păcate, Vanessa Paradis nu poate fi cu noi, aici, în seara aceasta”, a spus regizorul filmului, Yann González, la proiecţia de la Paris. ”Este nevoită să lipsească din cauza unorprobleme grave de sănătate cu care se confruntă fiul ei”, a mai spus el, fără a oferi detalii, citat de Public.

În acest timp, Johnny Depp se află în Europa împreună cu trupa The Hollywood Vampires, cu care a concertat recent în Germania.

John Cristopher Depp, alintat Jack, a împlinit vârsta de 16 ani în luna aprilie şi este singurul membru al familiei care nu s-a aflat în lumina reflectoarelor până acum.

Sora lui, modelul şi actriţa Lily-Rose, în vârstă de 19 ani, a colaborat deja cu case precum Chanel, a cărei ambasadoare este, şi a apărut pe copertele unor reviste ca Vogue Japonia şi Elle Franţa.

Paradis şi Depp au împreună doi copii - Lily-Rose, născută în 1999, şi Jack, născut în 2002. Cei doi s-au despărţit în 2012, după o relaţie de 14 ani.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa:

VIDEO PROTVPLUS.RO