"Este paralizat si are probleme cu memoria si comunicarea". Marturia unui apropiat al lui Michael Schumacher

Ultima actualizare: 23-11-2014 06:51
Michael Schumacher

Philippe Streiff, prieten al lui Michael Schumacher si fost pilot de Formula 1, a declarat ca starea germanului este mai buna, dar este in continuare paralizat si avand probleme de comunicare si de memorie.

De asemenea paralizat in urma unui accident, Streiff, in varsta de 45 de ani, are o poveste asemanatoare cu cea a fostului pilot german, potrivit The Guardian.

Acesta a ramas paralizat in 1989, tot in urma unui accident. "Starea lui este mai buna, dar totul este relativ. E dificil, nu poate sa vorbeasca. La fel ca mine, este paralizat in scaunul cu rotile. Are si probleme de memorie", a spus Streiff.

Un purtator de cuvant al lui Michael Schumacher a comentat aceste declaratii, spunand ca reprezinta strict opiniile lui Philippe Streiff.

Fostul pilot, de sapte ori campion la Formula 1, a stat sase luni in coma indusa, inainte sa fie transferat la o clinica de reabilitare din Lausanne, Elvetia. In urma cu doua luni, medicii clinicii l-au externat. Michael Schumacher isi continua de atunci recuperarea la domiciliu.

La 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, in statiunea franceza Meribel. El a fost transferat la un spital din Grenoble, dupa ce a suferit un traumatism cranian sever si o hemoragie cerebrala.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO