E unica in lume. Cum a supravietuit tanara glontului in cap tras de Joker, in masacrul din Colorado

Ultima actualizare: 18-08-2012 15:17
Petra Anderson

Una din victimele masacrului de la cinematograful din Colorado, care a fost impuscata de patru ori, inclusiv in cap, a supravietuit in mod miraculous atacului datorita unei afectiuni a creierului pe care nu stia ca o are.Povestea ei o face unica in lume.

Petra Anderson, o studenta de 22 de ani, a fost “salvata de o interventie medicala divina”, asa cum a afirmat pastorul ei, Brad Strait.

Acesta a explicat ca tanara sufera de o afectiune foarte rara, avand langa creier o zona cu fluid. Glontul i-a patruns Petrei in cap prin nas si i-a traversat exact zona cu acel fluid.

Cand a fost dusa la spital, glontul era inca in partea din spate a craniului, iar neurochirurgii au fost surprinsi sa vada ca ea era intr-o stare nesperat de buna pentru o persoana impuscata in cap. Dupa investigatii, medicii au aflat si motivul.

Ciudat este ca fata nu a stiut ca sufera de aceasta afectiune. Nu s-a simtit niciodata rau si nu a facut nicio investigatie craniana care sa o depisteze.

Petra studiaza muzica si planuia ca toamna aceasta sa-si dea examenul de absolvire. Insa nu crede ca in starea actuala va putea sa se pregateasca.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO