Doi studenti, arestati pentru uciderea unei adolescente de 13 ani din Virginia. Ce a facut victima inainte de a fi omorata

Ultima actualizare: 04-02-2016 07:02
studenti americani, crima

Doi studenti americani au fost arestati in legatura cu rapirea si uciderea unei adolescente de 13 ani, relateaza Washington Post.
 

Un caz cutremurator face valuri in presa americana. Dupa patru zile de cautari disperate, pe 29 februarie, a fost descoperit, pe marginea unei autostrazi catre Carolina de Nord, cadavrul unei adolescente de 13 ani, Nicole Madison Lovell, data disparuta de parintii ei.

Mama fetei a alertat politia cu patru zile inainte spunand ca cel mai probabil fata a plecat de acasa, sarind un geam, in toiul noptii, din locuinta lor din Virginia. Parintii au explicat ca Nicole suferise un transplant de ficat si ca se afla sub tratament.

Autoritatile americane au anuntat, duminica si luni, ca au retinut doi suspecti in acest caz, Natalie Keepers, de 19 ani, si David Eisenhauer, de 18 ani, studenti ai universitatilor Virginia Tech si Columbia.

Potrivit anchetatorilor, Eisenhauer care ar fi comunicat pe Facebook cu Nicole, ar fi fost cel care a ucis-o, iar Natalie l-a ajutat sa "scape" de cadavru.

Inainte de a fugi de acasa pentru a se intalni cu Eisenhauer, Nicole a postat mesaje pe un grup de pe Facebook, Teen Dating and Flirting (n.r. Intalniri si Flirting pentru adolescenti) care intre timp a fost inchis. Aici, adolescenta a fost agresata verbal de alti utilizatori.

Duminica, un comentariu scris pe pagina de Facebook numita "Dreptate pentru copiii fara voci", care a urmarit disparitia lui Nicole ii indemna pe parinti sa verifice atent ce fac adolescentii pe site-urile de socializare: "Ii imploram pe parinti de aici sa verifice atent conturile de social media ale copiilor (Facebook, Instagram, KIK) pentru a-i proteja si a le rata ce e rau si ce e bine"

Anchetatorii nu au dezvaluit inca informatii despre modul in care a avut loc crima.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO