Descoperirea facuta de cateva studente din greseala. Ce au gasit sub casa in care locuiesc: "E veche de peste 200 de ani"

Ultima actualizare: 17-01-2017 00:00
pestera- Shutterstock

Cateva tinere din Marea Britanie au facut o descoperire fabuloasa, din greseala.

Un grup de studente a dat peste o pestere veche de 200 de ani, ascunsa sub pivnita unei case inchiriate din Nottingham in care s-au mutat.

Tinerele au facut descoperirea dupa ce angajatii de la firma de electricitate au lasa usa deschisa, dupa ce au montat panouri.

Astfel, conform Mirror, tinerele au descoperit o alta usa in pivnita, apoi au gasit niste scari care au dus catre pestera.

Studentele s-au dus sa exploreze pestera, dar au recunoscut ca la inceput le-a fost frica. "Nu este o pestera foarte mare, are cam 2 metri inaltime. Am coborat toate trei pentru ca ne era frica de ceea ce am putea gasi aici" a spus Stephanie, o studenta de 20 de ani.

Cele trei studente vor sa pastreze deschisa pestera, dupa ce au vazut ca nu e nimic dubios in interiorul ei. Tinerele au contactat cativa arheologi, care au stabilit ca pestera a fost construita in secolul XIX, acum 200 de ani, iar expertii nu stiau nimic de existenta ei.
 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO