David Cameron si Bloomberg, intalnire pe strazile NY-ului, la un hot-dog
22-07-2010
|
13:43
Aflat in prima sa vizita in SUA, David Cameron a fost oaspetele lui Michael Bloomberg, primarul NY-ului. Gazda primitoare, Bloomberg n-a vrut sa inceapa discutia cu burta goala, asa ca l-a poftit sa infulece cite un hot dog de la toneta.
Vanzatorul a recunoscut ca a primit un bacsis mai consistent decat de obicei. A povestit si ca seful guvernului britanic prefera hot-dog-ul simplu, iar primarul New York-ului a cerut si mustar.
Se pare ca pranzurile nepretentioase oferite de demnitarii americani musafirilor devin o traditie. Recent, Barack Obama l-a scos pe Dmitri Medvedev la un... hamburger.
Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:
Sursa: Pro TV
Etichete:
david cameron,
Dată publicare:
22-07-2010 00:00
Articol recomandat de sport.ro
Citește și...
David Cameron, noul premier al Marii Britanii
UPDATE: Marea Britanie are de, joi seara, un nou prim-ministru. Pe cel mai tanar de doua secole incoace. Se numeste David Cameron si a adus Partidul Conservator la putere, dupa o lunga guvernare laburista.
Recomandări
Interviurile Stirileprotv.ro
INTERVIU. Traian Băsescu: ”Sunt cei mai slabi candidați din toate alegerile prezidențiale prin care a trecut România”
Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a fost invitatul Dianei Enache la Interviurile ȘtirileProTV.ro, unde a făcut o analiză politică atât a candidaților la alegerile prezidențiale din 2024, cât și a situației din Ucraina.
Cu cât vor creşte pensiile românilor de la 1 ianuarie 2025. Valoarea punctului de referinţă ajunge la 91 de lei
Valoarea Punctului de Referinţă (VPR), element esenţial în calculul pensiilor, va fi majorată, începând cu 1 ianuarie 2025, de la 81 de lei la 91 de lei, respectiv o creştere cu 12,1%.
Lovitură de teatru. FT: Olanda s-a răzgândit și nu mai vrea România în Schengen, după ce Austria s-a înduplecat să ne accepte
România ar putea până la urmă să nu mai intre în Schengen, în ciuda asigurărilor date de premierul Marcel Ciolacu. Motivul nu mai este refuzul Austriei, care a fost în cele din urmă înduplecată să ne accepte, ci răzgândirea Olandei, prin noua putere.