Cuplu de medici torturați și uciși în propria casă. Cine ar fi comis crimele


Ultimul update: Vineri 22 Noiembrie 2019 11:45
Data publicarii: Vineri 22 Noiembrie 2019 11:18
Categorie: Stiri externe
medici

Un bărbat din Boston este acuzat că a torturat și omorât un cuplu de medici chiar în casa acestora. Acesta i-ar fi încătușat și înjunghiat în repetate rânduri pe cei doi, care au murit în agonie.

Bampumim Teixeira, 32 de ani, este acuzat de înjunghierea medicului britanic Richard Field, în vârstă de 49 de ani, și a logodnicei  sale, Linei Bolanos, 38 de ani, cei doi fiind găsiți uciși într-o baltă de sânge, relatează DailyMail.

Acuzatul era paznic în complexul de apartamente de lux din Boston unde locuiau cei doi, iar procurorii spun că acesta s-a folosit cunoștințele personale despre clădire pentru a planifica meticulos crimele brutale.

În timp ce aceștia erau sechestrați, bărbatul a încercat de câteva ori să sune la poliție, dar fără succes. În cele din urmă, doctorul a trimis un mesaj către polițiști, care s-au deplasat la fața locului.

Polițiștii l-au găsit pe Teixeira în apartament, pe care l-au împușcat, dar cu toate acestea au ajuns prea târziu pentru a evita tragedia. Cei doi zăceau într-o baltă de sânge, femeia prezentând mai multe urme de înjunghiere.

În plus, chiar lângă ușă, polițiștii au găsit o geantă plină cu bijuterii și obiecte de valoare.

Curtea încă nu a oferit încă o sentință pentru Teixeira, cazul fiind încă judecat.

 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO