Cum se pregatesc autoritatile din Crimeea pentru vizita premierului. "Vor sa arate cat de fericiti suntem in fundul lumii"

23-05-2016 12:06

Varlamov, poza din Sevastopol

Bloggerul rus Ilia Varlamov a postat o imagine uluitoare din Sevastopol, oras din Crimeea care urmeaza sa primeasca vizita premierului rus.

Varlamov a facut o fotografie pe strada Nahimov din Sevastopol unde, ca sa „arate frumos” si sa mascheze absenta ierbii, autoritatile au vopsit pamantul in verde inaintea vizitei lui Dmitri Medvedev. Premierul rus face o vizita de 3 zile in Crimeea, cu prilejul selectarii candidatilor partidului guvernamental Rusia Unita pentru alegerile parlamentare.

Postarea lui Varlamov a strans mii de like-uri iar multi dintre cei care au comentat au povestit cazuri similare. „Cand a venit la noi in Novokuznetk, au inchis toate strazile din centru si au plasat pe trotuar oameni special adusi, frumos imbracati, cu copii, ca sa arate cat de fericiti sunt cei care locuiesc in fundul lumii”.

Unii sustin insa ca e vorba de o tehnica speciala de plantare, „insamantarea hidraulica”, care da rezultate rapide, insa alti comentatori le-au raspuns ca si intr-un astfel de caz, insamantarea e prost facuta, fiindca terenul nu arata ca si cum ar fi fost pregatit.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO