Cum i-a păcălit regina Elisabeta a II-a pe câțiva turiști americani. Nu au recunoscut-o


Ultimul update: Sambata 31 August 2019 13:49
Data publicarii: Sambata 31 August 2019 13:36
Categorie: Stiri externe
elisabeta

Câțiva turiști americani au întâlnit-o pe regina Elisabeta a II-a, în timp ce se plimbau pe proprietatea acesteia din Scoția, dar nu au recunoscut-o. Regina a profitat de ocazie și a glumit puțin pe seama lor.

Elisabeta a II-a se plimba în grădina castelului Balmoral din Aberdeenshire, fiind însoțită de agentul Richard Griffin, notează Daily Mail. La un moment dat, s-a întâlnit cu un grup de turiști. Ei nu au recunoscut-o, au întrebat-o dacă locuiește în zonă, iar ea le-a răspuns că, într-adevăr, are casa în apropiere.

Culmea, turiștii au întrebat-o apoi dacă a avut vreodată ocazia să o vadă pe regină, iar Elisabeta, indicând spre agentul care o însoțea, le-a răspuns: „Nu, dar polițistul acesta a văzut-o”.

Richard Griffin lucrează pentru familia regală britanică de mai bine de 30 de ani. El a povestit apoi pentru The Times că turiștii s-au îndepărtat puțin timp după aceea, fără să-și dea seama că au avut-o în față chiar pe regină.

Castelul Balmoral aparține familiei regale britanice din 1852.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO