Criminalul din Arizona, de nerecunoscut in fata magistratilor! FOTO

Dată publicare: 11-01-2011 00:00
Dată actualizare: 27-06-2012 09:11


Masacrul din Arizona continua sa-i socheze pe americani. Atacatorul de 22 de ani care a semanat moarte intr-un supermarket din Tucson, a aparut in fata magistratilor, aproape de nerecunoscut.

N-a mai ramas nimic din imaginea tanarului pe care il stiau apropiatii. In schimb, fotografia de la politie arata un om imbatranit prematur, cu o expresie infricosatoare de satisfactie pentru faptele sale.

La fel de socat ca si conationalii sai, presedintele Barack Obama a pastrat astazi un moment de reculegere, pentru victimele macelul din Tucson.

Intre timp, creste numarul celor care cer, pentru a nu stiu cata oara, ca politicienii sa opreasca vanzarea armelor catre civili.

Este o problema care ii framanta pe americani, de zeci de ani. Acum insa, toti politicienii, si pro si contra, ezita sa vorbeasca deschis, asteptand sa treaca socul incidentului din Arizona.

Toata lumea urmareste evolutia deputatei Gabriella Giffords, tinta principala a atacului.

"Chirurgii au inlaturat o bucata mare din craniu, pentru a permite umflaturii din interior sa se dezvolte, fara presiunea intracraniana. Ei cred ca vor trece doua sau trei luni, pana cand fragmentul va putea fi inlocuit." - a spus medicul Jennifer Ashton.

Intre timp, atacatorul ei, Jared Loughner, a aparut in fata unui judecator din Tucson.

Si magistratul, si restul asistentei au remarcat imaginea schimbata radical a barbatului care la 22 de ani pare sa aiba cel putin 40.

Coincidenta stranie, el va fi aparat de avocata care l-a reprezentant pe Timothy McVeigh, barbatul care, in 1995, a aruncat in aer o cladire din Oklahoma City, omorand 168 de oameni.

Citeste aici despre Jared Loughner, ucigasul din Arizona, un obsedat care citea din Marx si Hitler.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO