Cosmarul unui barbat cu scrotul de 45 de kilograme. VIDEO

Dată publicare: 18-10-2011 17:21
Dată actualizare: 31-10-2012 00:20


barbat 2

"Nu e usor sa te descurci. Nu prea ma pot misca, iar viata este un calvar”, asa isi incepe confesiunea americanul Wesley Warren Jr. in varsta de 47 de ani.

In ciuda faptului ca locuieste in Las Vagas, un oras al distractiilor, barbatul nu se poate bucura de viata. Sufera de o boala rara, respectiv o deformatie a scrotului care cantareste nu mai putin de 45 de kilograme. Abia se misca si prezinta complicatii urologice ingrozitoare.

Boala de care sufera se numeste elefantiazis si se manifesta prin ingrosarea anormala a unor regiuni corporale, in cazul sau a scrotului. Pentru a scapa de problema lui medicala, americanul are nevoie de un million de dolari.

A acceptat sa apara intr-o emisiune televizata doar cu scopul de a face rost de bani. Boala este rara in Statele Unite, cazuri de acest gen fiind intalnite mai des in Africa si Asia.

Apropiatii considera ca barbatul a fost blestemat. In schimb, Wesley crede ca totul i se trage de la un accident din 2008 cand s-a lovit in zona sensibila.

Normal ca nu imi place sa fiu catalogat ca un ciudat. Vreau sa am prieteni si chiar sa imi gasesc o iubita, dar cu asa boala nu voi putea sa ma bucur de o viata normal. Oricum nu ma gandesc la sinucidere, sunt puternic si vreau sa ma vindec”, a incheiat barbatul care pana acuma strans jumatate din suma.

 

Sursa: Pro TV

Tags: boli, curiozitati,


VIDEO PROTVPLUS.RO