Ce-ai zice de un Mos Craciun verde?


Ultimul update: Sambata 03 Noiembrie 2012 02:52
Data publicarii: Miercuri 09 Decembrie 2009 00:00
Categorie: Stiri externe

Mos Craciun in haina verde. Este imaginea care i-a lasat muti de uimire pe trecatorii din centrul capitalei Danemarcei.

 

S-au linistit imediat cand au auzit ca Mosul si-a dat traditionalul costum rosu pe unu verde pentru a lupta impotriva incalzirii globale.

De la luminile bradului de Craciun si pana la produsele din targurile de sezon, totul este eco la Copenhaga. Aici, zilele acestea se pune la cale viitorul planetei.

Summit-ul dedicat schimbarilor climatice a dat insa nastere si catorva initiative... locale, inspirate din curentul "verde".

Cum ar fi recostumarea lui Mos Craciun. Turistii care trec prin centru sunt intampinati de un grup de mosi imbracati in ton cu summit-ul.

Mosii impart insigne cu mesaje optimiste, legate de mediu, si pana acum nimeni nu a parut deranjat de aceasta schimbare de look.

Si Muzeul National de Arta din Capitala daneza a organizat o expozitie, prin care avertizeaza ca milioane de plante sunt amenintate de schimbarile climatice.

Summit-ul din Copenhaga se va incheia la 18 decembrie si este cel mai mare dintre cele organizate pana acum pe tema schimbarilor climatice. 192 de tari si-au trimis delegatiile, iar numarul participantilor este de 15.000.

Din bataia de joc a unor turisti a creat un simbol al Craciunului!
Schimbarile de clima, discutate la summitul ONU de la Copenhaga
VIDEO PROTVPLUS.RO