Bruxelles-ul cel mai plictisitor, Londra cel mai scump oras din Europa

×
Codul embed a fost copiat

Daca aveti de gand sa treceti granita la vara, atunci trebuie sa stiti ca Bruxelles-ul este cel mai plictisitor oras din Europa, Londra cel mai murdar, iar Parisul supra-apreciat.

Concluziile se regasesc intr-un sondaj realizat de un site turistic. Analiza a neglijat cu desavarsire Bucurestiul. Totusi, poate ar trebui sa ne bucuram pentru ca in acest fel n-au iesit inca o data in evidenta minusurile din capitala noastra.

La sondajul realizat de site-ul tripadviser.com au participat 2.400 de pasionati ai colindatului de-a lungul si de-a latul planetei. Plecand de la propriile experiente, participantii au descris diverse metropole ale Europei.

A reiesit ca Londra este cel mai scump oras de pe continent, dar si locul in care oamenii se imbraca cel mai urat si unde gasesti cea mai proasta mancare.

Desi s-a ales si cu titlul de cel mai murdar oras european, Londra a fost totusi laudata de turisti pentru viata de noapte si parcurile publice.

Citește și
omul din Java
Afla care sunt cele mai ciudate stiri din 2008!
VIDEO. Scene șocante: un deținut se furișează în spatele unei tinere și își dă pantalonii jos. Ce a urmat

Nici Parisul n-a iesit din cale-afara de onorabil din aceasta analiza, fiind cel mai putin prietenos dintre orase. Compenseaza totusi cu mancarea si cu eleganta parizienilor, categorii la care este fruntas.

Venetia intrece atat Parisul, cat si Roma la categoria "cea mai romantica destinatie a Europei", situandu-se in acelasi timp pe locul al treilea in clasementul celor mai scumpe orase.

Turistii care prefera localurile prietenoase ar trebui sa se indrepte catre Dublin, iar cei preocupati de calitatea vietii ar trebui sa opteze pentru Copenhaga, desemnat cel mai curat oras al batranului continent.

In sfarsit, plimbaretii cu buget redus ar trebui sa aleaga Praga, in timp ce Bruxelles-ul ar trebui evitat cu orice pret, fiind desemnat cea mai plictisitoare metropola.

Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Citește și...
Luxemburghezii consuma cea mai mare cantitate de alcool
Luxemburghezii consuma cea mai mare cantitate de alcool

Luxemburg este tara cu cel mai mare consum de alcool pe cap de locuitor - 15,6 litri, aceasta fiind urmata de Irlanda, Ungaria si Republica Moldova.

Afla care sunt cele mai ciudate stiri din 2008!
Afla care sunt cele mai ciudate stiri din 2008!

Lumea e plina de ciudatenii, pe care le vedeti in fiecare zi, la jurnalele de stiri. Pentru ca e final de an, si inca unul plin de tot felul de stiri care ne-au lasat cu gura-cascata, s-a intocmit si un top al celor mai ciudate... ciudatenii.

Recomandări
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli "mult mai stricte" pentru gestionarea finanţelor

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară, începând din 2025, iar regulile pentru gestionarea finanţelor ţării vor fi mult mai stricte, a anunţat, vineri seara, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.

Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme
Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme

În România, autoritățile pregătesc mii de saci cu nisip pe care să îi transporte în zonele unde Dunărea ar putea face probleme.

"Amendamentul Iohannis" și jocurile de culise. De ce ar vrea PSD ca președintele să fie pe lista PNL la parlamentare

Inițiativa PNL, care i-ar permite președintelui Klaus Iohannis să candideze la alegerile parlamentare, naște controverse în instituțiile statului.