Au scapat de zapada, a ramas gunoiul! New York-ul sufocat de sacii menajeri


Ultimul update: Marti 09 Octombrie 2012 16:51
Data publicarii: Luni 03 Ianuarie 2011 00:00
Categorie: Stiri externe

Ninsoarea care a acoperit New Yorkul in weekendul de Craciun a mai adus un necaz pe capul localnicilor, care abia acum se vede.

Seviciile de salubritate s-au chinuit cu deszapezirea si abia luni dimineata au inceput sa stranga si sacii cu resturi menajere. Care s-au adunat pe strazi in gramezi uriase.

Tomberoanele nu se mai vad printre gramezile de saci cu resturi, care se ridica in unele locuri la aproape doi metri inaltime! Pet-uri si ambalaje de tot felul, teancuri de ziare si reviste vechi, brazi aruncati care poarta inca urme de beteala... Gunoaiele s-au intins peste tot la New York. Cele mai vechi au fost ingropate de zapada cazuta in zilele de Craciun.

Serviciile de salubritate inca n-au terminat deszapezirea, dar luni dimineata s-au apucat si de strans gunoaiele. Dar nu folosesc nici jumatate din utilajele disponibile.

Asadar, primarul Bloomberg s-a procopsit si cu gunoaiele nestranse, dupa ce a indurat deja un potop de critici fata de felul in care s-a descurcat cu zapada.

Edilul-sef al New Yorkului vrea acum o ancheta care sa stabileasca daca nu cumva angajatii de la salubritate s-au miscat in mod voit cu incetinitorul, ca sa protesteze cumva impotriva taierii fondurilor de la municipalitate.

Napoli, in pragul unui dezastru sanitar. E sufocat de gunoi
Gunoierii din Napoli in greva. S-au adunat deja sute de tone de resturi
VIDEO PROTVPLUS.RO