Au plecat în vacanță, dar au descoperit că sunt spionați. Momente de panică pentru o familie


Ultimul update: Joi 04 Aprilie 2019 18:17
Data publicarii: Joi 04 Aprilie 2019 18:09
Categorie: Stiri externe
Familie spionata

O familie cu cinci copii din Noua Zeelandă a trecut prin momente de panică, după ce aceștia au descoperit că erau spionați în camera în care s-au cazat.

 

Familia Baker s-a cazat într-o locuință din Cork, localitate situată în sud-vestul Irlandei, prin intermediul platformei Airbnb. 

Andrew Baker, un consultant IT, a descoperit o cameră de filmat ascunsă în alarma de incendiu, în timp ce încerca să se conecteze la internet.

„Ne-am văzut pe noi, chiar pe telefonul soțului. După aceea, ne-am uitat unii la alții și am realizat că suntem spionați. Am simțit că ne-a fost încălcat dreptul la viață privată, într-o locuință pentru care am plătit. A fost înfricoșător. E prima dată când am realizat că am putea fi în pericol, în timp ce călătorim cu copiii”, a povestit Nealie Baker, potrivit Sky News.

Camera de supraveghere era ascunsă în detectorul de fum din living.

„Proprietarul a recunoscut abia după ce i-am arătat dovezile”, a mai spus ea.

Ca urmare a incidentului, Airbnb a deschis o anchetă, însă câteva săptămâni mai târziu, proprietarul a fost găsit „nevinovat”. Cu toate acestea, proprietarul nu mai are voie să folosească platforma, iar familia a primit banii înapoi.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: SkyNews

VIDEO PROTVPLUS.RO