Animalele de casă neobișnuite care au devenit extrem de populare în 2020. Și Angelina Jolie are unul


Ultimul update: Luni 13 Ianuarie 2020 10:48
Data publicarii: Luni 13 Ianuarie 2020 09:47
Categorie: Stiri externe

În cazul în care vă doriți un animal de casă, dar nu aveți o locuință suficient de mare pentru un câine și nici pisicile nu sunt printre preferatele voastre, o soluție ar fi șobolanii.

După zodiacul chinezesc, pe 25 ianuarie intrăm în anul șobolanului de metal, iar calitățile acestui semn zodiacal sunt împărtășite și de animal: șobolanii sunt inteligenți, prietenoși și, spun unii, mai curați chiar decât pisicile.

Şobolanii nu au o imagine prea bună în Occident, însă lucrurile s-ar putea schimba în următoarele luni. Asta pentru că 2020 este anul şobolanului de metal, potrivit zodiacului chinezesc. Specialiştii spun că, după un 2019 agitat pe plan mondial, şobolanul anunţă un an mai liniştit din punct de vedere politic.

Foon Chik, maestru Feng Shui master și astrolog: "Şobolanul din zodiac este foarte şiret şi un bun vorbitor, aşa că diplomaţia va intra într-o etapă mai paşnică, iar metalul înseamnă gândire logică."

În plus, anul şobolanului de metal poate fi unul propice în domeniul financiar şi al călătoriilor, dar şi pentru cei care speră să găsească dragostea vieţii.

Foon Chik: "Şobolanul este o creatură romantică în astrologia chineză, atunci când e anul unei astfel de creaturi înseamnă că e o vreme propice pentru dragoste, mult romantism, dar şobolanul poate aduce şi unele scandaluri sexuale."

În lumina tuturor acestor aşa-zise avantaje, nu e de mirare că şi în Occident, tot mai mulţi oameni sunt interesaţi de şobolani, pe post de... animale de companie. În Marea Britanie, Marti Leimbach este o scriitoare celebră care locuieşte în apropierea Londrei, alături de familie şi de cei... 36 de şobolani - 9 adulţi şi 27 de pui pentru care are numai cuvinte de laudă.

Marti Leimbach, autoare: "Sunt animale foarte mici, aşa că nu e nevoie de prea mult spaţiu şi sunt foarte inteligenţi. Sunt chiar la fel de inteligenţi ca şi câinii. Poţi să-i dresezi, poţi să-i înveţi lucruri, sunt afectuoşi, fiecare are o personalitate diferită."

Dacă tot nu v-aţi convins, mai trebuie să ştiţi că regina Victoria a Marii Britanii ar fi fost printre primii europeni care au avut şobolani pe post de animale de companie. La fel au făcut şi multe alte doamne de seamă din elita imperiului britanic.

Mai recent, din grupul vedetelor cu şobolani au făcut parte şi Paris Hilton sau Angelina Jolie.

Tags: sobolani, zodiac,

Motivul pentru care rușii dau năvală în magazinele de animale să cumpere șobolani.
Invazie de şobolani la o bază sportivă din Galaţi. „Sunt din ăștia care escaladează”
(P) Aparat de indepartat soareci si sobolani
VIDEO PROTVPLUS.RO
Pepe, provocare picantă pentru Măruță

De ziua lui, Cătălin Măruță a primit cele mai picante întrebări, sub amenințarea sosului iute.


15:02
Concurs de bancuri cu Mioara Velicu și Irina Loghin

Invitate la emisiunea "La Măruță", Mioara Velicu și Irina Loghin s-au duelat în cele mai amuzante bancuri.


18:25
Depresia, boala sufletului

17:26
Keo, un tată de nota 10

07:17
HPV, virusul ce poate cauza cancer de col uterin

HPV este un virus foarte contagios și poate duce la apariția cancerului de col uterin. Peste 80% dintre persoanele active sexual dobândesc acest virus.


13:01
Împreună, de dragul copilului

Misha și Connect-R au rămas în relații bune, de dragul Mayei. Misha: "Niciunul dintre noi nu va trăi toată viața singur."


12:40
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47