Animalele de casă neobișnuite care au devenit extrem de populare în 2020. Și Angelina Jolie are unul

Ultima actualizare: 13-01-2020 10:48

În cazul în care vă doriți un animal de casă, dar nu aveți o locuință suficient de mare pentru un câine și nici pisicile nu sunt printre preferatele voastre, o soluție ar fi șobolanii.

După zodiacul chinezesc, pe 25 ianuarie intrăm în anul șobolanului de metal, iar calitățile acestui semn zodiacal sunt împărtășite și de animal: șobolanii sunt inteligenți, prietenoși și, spun unii, mai curați chiar decât pisicile.

Şobolanii nu au o imagine prea bună în Occident, însă lucrurile s-ar putea schimba în următoarele luni. Asta pentru că 2020 este anul şobolanului de metal, potrivit zodiacului chinezesc. Specialiştii spun că, după un 2019 agitat pe plan mondial, şobolanul anunţă un an mai liniştit din punct de vedere politic.

Foon Chik, maestru Feng Shui master și astrolog: "Şobolanul din zodiac este foarte şiret şi un bun vorbitor, aşa că diplomaţia va intra într-o etapă mai paşnică, iar metalul înseamnă gândire logică."

În plus, anul şobolanului de metal poate fi unul propice în domeniul financiar şi al călătoriilor, dar şi pentru cei care speră să găsească dragostea vieţii.

Foon Chik: "Şobolanul este o creatură romantică în astrologia chineză, atunci când e anul unei astfel de creaturi înseamnă că e o vreme propice pentru dragoste, mult romantism, dar şobolanul poate aduce şi unele scandaluri sexuale."

În lumina tuturor acestor aşa-zise avantaje, nu e de mirare că şi în Occident, tot mai mulţi oameni sunt interesaţi de şobolani, pe post de... animale de companie. În Marea Britanie, Marti Leimbach este o scriitoare celebră care locuieşte în apropierea Londrei, alături de familie şi de cei... 36 de şobolani - 9 adulţi şi 27 de pui pentru care are numai cuvinte de laudă.

Marti Leimbach, autoare: "Sunt animale foarte mici, aşa că nu e nevoie de prea mult spaţiu şi sunt foarte inteligenţi. Sunt chiar la fel de inteligenţi ca şi câinii. Poţi să-i dresezi, poţi să-i înveţi lucruri, sunt afectuoşi, fiecare are o personalitate diferită."

Dacă tot nu v-aţi convins, mai trebuie să ştiţi că regina Victoria a Marii Britanii ar fi fost printre primii europeni care au avut şobolani pe post de animale de companie. La fel au făcut şi multe alte doamne de seamă din elita imperiului britanic.

Mai recent, din grupul vedetelor cu şobolani au făcut parte şi Paris Hilton sau Angelina Jolie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO