Cozi imense la deschiderea unui nou fast food. Oamenii au așteptat 14 ore ca să își cumpere mâncare

Ultima actualizare: 23-11-2020 22:33
Coada la fast food
Twitter / @EvanKruegel

Cozi uriașe s-au format vineri în două orașe din Colorado, unde un lanț celebru de fast food a deschis primele două restaurante din acest stat american.

În Aurora, polițiștii au fost chemați să dirijeze cozile de mașini care șerpuiau în jurul restaurantului și a unui mall din apropiere. Unii clienți au declarat pentru un post local de televiziune că au așteptat și 14 ore încolonați, ca să ajungă să își cumpere mâncare de la noul fast food In-N-Out Burgers, potrivit New York Post.

Poliția a transmis un mesaj pe Twitter în care recomanda localnicilor să se îndrepte și către alte localuri din zonă pentru a lua masa.

O postare ulterioară avertiza că timpul de așteptare depășea 12 ore, iar coada se întindea pe mai bine de 3 kilometri.

Lanțul In-N-Out Burgers a mai deschis un restaurant și în Colorado Springs, unde s-au înregistrat cozi similare. Acolo, un bărbat s-a parcat la drive thru încă de marți seară, în condițiile în care localul urma să se deschidă abia vineri dimineață.

„Aveam timp liber și am decis să vin marți ca să fiu sigur că sunt primul. A fost o experiență distractivă, pe care nu o regret”, a declarat Ken Vizzini pentru The Gazette.

După ce au văzut cât de bine au fost primite restaurantele de locuitorii din Colorado, compania a anunțat că va mai deschide cel puțin șapte locații în acest stat.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO