Agentul de jucatori Marco Kirdemir, martor la atentate: "Voiau sa ne omoare pe toti. Am vazut cum un terorist a explodat"

Ultima actualizare: 02-07-2016 00:00
hurriyet

Agentul de jucatori Marco Kirdemir se afla in aeroportul Ataturk din Istanbul, in timpul atacului de marti seara, el declarand ca este extrem de marcat de ce a vazut si ca multi fotbalisti vor sa plece din Turcia deoarece nu se simt in siguranta.

"Intotdeauna te gandesti ca nu vei trai asa ceva, insa a fost ca un cutremur. Am auzit o explozie si nu ma gandeam ca bilantul va fi atat de grav. Au inceput sa traga cu armele si sa arunce la punctul de control, unde treceau bagajele. Purtau veste si aveau arme. Politia a inceput sa traga si unul dintre atacatori s-a aruncat in aer in fata agentilor de paza. Domnul care imi vanduse biletul s-a ascuns in spatele ghiseului, iar eu am alergat la toaleta in timp ce unul dintre teoristi exploda. Era ca intr-un film. In apropierea mea era o fata careia i se vedeau toate tendoanele. Avea piciorul sectionat", a explicat Kirdemir.

El a precizat ca dupa prima explozie el si alte persoane au fost pusi sa astepte intr-un colt sa se calmeze situatia. "Dupa un timp am vazut ca politistii au ajuns la unul dintre teroristi in parcare. Acesta s-a aruncat in aer, iar altul s-a aruncat in aer dupa ce in el s-au tras cateva focuri de arma. Teroristii voiau sa ne omoare pe toti. Au venit sa ne omoare pe toti si sa moara", a adaugat agentul de jucatori, relateaza news.ro.

Marco Kirdemir, care locuieste in Istanbul, a mentionat ca multi fotbalisti vor sa plece din Turcia. "Nici ei si nici familiile lor nu se simt in siguranta si multi au refuzat oferte bune. La ora 17.00 Fenerbahce a primit o oferta de opt milioane si jumatate de euro de la Valencia pentru Nani si familia sa vrea sa plece", a spus Kirdemir.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO