Cea mai mare teama a omenirii este intemeiata: Hitler a avut un fiu. Ce s-a intamplat cu el

Ultima actualizare: 06-11-2012 02:07
Hitler

Potrivit unui articol dintr-o revista pariziana, Adolf Hitler ar fi avut un copil cu o adolescenta franceza, pe cand era un simplu soldat in timpul Primului Razboi Modial.

Charlotte Lobjoie avea numai 16 ani cand a avut o scurta aventura cu tanarul care avea sa devina artizanul Holocaustului si unul din cei mai detestati oameni din istorie.

Cei doi s-au intalnit in timp ce Hitler era in permisie, in timpul razboiului, scrie revista Le Point, citata de The Telegraph.

“Am vazut un tanar soldat german, care statea la marginea drumului si desena, a povestit femeia prima lor intalnire. Mi s-a parut interesant si m-am apropiat de el.”

“Cand ne intalneam, ieseam sa ne plimbam, dar Adolf, impresionat de frumusetea naturii, incepea sa-mi tina discursuri si eu nu-l intelegeam, pentru ca el nu stia franceza, iar eu nu cunosteam limba germana. Faptul ca nu-l intelegeam il enerva foarte tar, asa ca ajunsesem sa nu mai reactionez in niciun fel atunci cand imi vorbea”.

La scurt timp dupa aventura lor, s-a nascut Jean-Marie, in martie 1918. Umilit la scoala din cauza originii lui, baiatul a fost dat spre adoptie unei alte familii, pe nume Loret.

Cand a crescut, Jean-Marie a ajuns sa lupte impotriva nazistilor, in Al Doilea Razboi Mondial, aparand Linia Maginot, iar apoi luptand in cadrul rezistentei franceze sub numele de cod Clement.

Baiatul a aflat cine este tatal sau abia in anul 1950, cand mama lui adevarat i-a spus adevarul, inainte sa moara. Astfel, tanarul a inceput o adevarata investigatie, care sa afle daca este cu adevart fiul lui Hitler.

Asemanarile fizice dintre cei doi sunt remarcabile. De asemenea, din documentele Wehrmacht reiese ca domnisoara Lobjoie primea regulat plicuri cu bani de la ofiterii trimisi de Hitler.

Dictatorul nu si-a recunoscut oficial fiul, dar a mai pastrat un timp legatura cu fosta iubita.

In casa femeii au fost gasite si desene semnate de Adolf Hitler, care era pasionat de arta. Iar in Germania a fost descoperit portretul unei tinere care seamana izbitor cu Lobjoie.

Jean-Marie a scris si o carte, intitulata “Numele tatalui tau este Hitler”, care va fi relansata pe piata cu noi dovezi in sprijinul acestor afirmatii. Barbatul a murit in anul 1985, la varsta de 67 de ani.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO